«Ώρα για Μελέτη»: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ

Υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που έγινε στην Μελέτη με τον Μητσοτάκη; (Pics)

Το σχόλιο της γνωστής παρουσιάστριας

Κλιμακώνεται, όπως φαίνεται, το κλίμα τοξικότητας μέσα στο οποίο πρόκειται να διενεργηθούν οι επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς εκτός από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους υποψηφίους, πλέον στοχοποιούνται και αρκετοί δημοσιογράφοι οι οποίοι τους φιλοξενούς στις εκπομπές τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φιλοξένησε στην εκπομπή της «Mega καλημέρα» τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ελεονώρα Μελέτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, είπε ότι μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, δέχθηκε κάποια αρνητικά σχόλια, κάποια από τα οποία έφταναν στο σημείο να καταριούνται το μέλλον του παιδιού της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε χαρακτηριστικά

«Σας είχα υποσχεθεί απαντήσεις σε ερωτήσεις q and a με ποστ. Πάμε λοιπόν.

Η fay ρώτησε :«ποτέ ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα από σχόλια στο ινσταγκραμ»

Ήταν πριν λίγες μέρες όταν φιλοξένησα τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκπομπή για συνέντευξη. Χωρίς να έχω προλάβει καν να ανεβάσω το παραμικρό, δέχτηκα κάποια, ευτυχώς λίγα, μηνύματα από ανθρώπους που μου ευχόντουσαν ψόφο , με αποκαλούσαν «💩», καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου.

Και αυτό γιατί απλά … ΕΚΑΝΑ τη δουλειά μου. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνειδητοποιήσω πως οι άνθρωποι αυτοί είχαν ταυτίσει αυτή την επαγγελματική μου στιγμή με πολιτική πεποίθηση, και την είχαν αποδώσει μέσα τους σε μια πιθανή πολιτική μου στάση.

Για λίγα λεπτά ένιωσα θλίψη, για την τοξικότητα, την παιδεία και τη νοημοσύνη κάποιων. Ένιωσα όμως και θυμό για τον φασισμό που διέπει κάποιους ψυχισμούς με αποτέλεσμα να σου επιτίθενται ακόμα κ όταν ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι τολμάς να πιστεύεις ή να εξυπηρετείς οτιδήποτε ΔΕΝ υποστηρίζουν οι ίδιοι. (Φανταστείτε πως αντιδρούν όταν οποιαδήποτε υπόθεση τους είναι… γεγονός.)

Μετά από λίγα λεπτά το ξεπέρασα, έγραψα στο βιογραφικό μου την συνάντηση με το πρωθυπουργό της χώρας, ( επί τη ευκαιρία τον ευχαριστώ θερμά για την τιμή , κάτι που δεν τόλμησα από φόβο να κάνω νωρίτερα) αλλά έγραψα ταυτόχρονα και όλους «εκείνους» στο πάνθεον της υπαρξιακής τους θλιβερότητας»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.