Action24: Μία εκπομπή, 6 παρουσιαστές - Όσα θα δούμε

Action24: Μία εκπομπή, 6 παρουσιαστές – Όσα θα δούμε

Νέα, εκλογική εκπομπή στο Action24 κάθε απόγευμα στις 17:00

Από σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου και μέχρι την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, το Action24 δίνει τον λόγο στους υποψήφιους όλων των κομμάτων.

Ανοίγει τον διάλογο για όλα τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία στον δρόμο προς τις κάλπες. Ζωντανά κάθε απόγευμα στις 17:00, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας «διασταυρώνουν τα ξίφη τους», μιλώντας για όλους και για όλα.

Παρουσιάζουν, ανάλογα τη μέρα, οι Νίκος Υποφάντης, Γιώργος Πιέρρος, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Ανδριάννα Ζαρακέλη, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρης Τάκης.

Action24: Μία εκπομπή, 6 παρουσιαστές - Όσα θα δούμε

Παράλληλα, η Ντόρα Κουτροκόη παρουσιάζει στο Action24 την εκπομπή «Εξελίξεις», η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου και θα προβάλλεται κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 18:00.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, καθημερινά στους δέκτες σας μία ώρα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Action News».

Οι δημοσιογράφοι, οι ανταποκριτές και οι τεχνικοί του μοναδικού ενημερωτικού σταθμού στην χώρα, βρίσκονται στα σημεία των εξελίξεων και μέσω της συχνότητας του Action24 μεταδίδουν γρήγορα και έγκυρα όλα τα γεγονότα από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.