Δεν κρατήθηκε: Η ατάκα του Ψινάκη για τον Ντέμη Νικολαΐδη που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US (Vid)

Δεν κρατήθηκε: Η ατάκα του Ψινάκη για τον Ντέμη Νικολαΐδη που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή στον αέρα του J2US (Vid)

Τι απάντησε η τραγουδίστρια.

Ως guest κριτής στο J2US, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στον Ντέμη Νικολαΐδη και την περίδο του Euro 2004, προκαλώντας την έκπληξη της Δέσποινας Βανδή, η οποία καθόταν ακριβώς δίπλα του.

Μιλώντας για την περίοδο της συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά και τη συμμετοχή του στη Eurovision το 2004, σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την Ελλάδα, o Ηλίας Ψινάκης πέταξε μια ατάκα για τον Ντέμη Νικολαΐδη, για την οποία η Βανδή δεν έμοιαζε να ήταν καθόλου έτοιμη!

«Ήταν το 2004, είχαμε και τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα… με τη μπάλα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, απευθυνόμενος στη Δέσποινα Βανδή, εννοώντας τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Η Εθνική παιδί μου», του  απάντησε η τραγουδίστρια, θέλοντας φανερά να προχωρήσει η συζήτηση.

«Η Εθνική με το Euro. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα – Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.