«Είναι κοντός κι αγύμναστος, φεύγω!»: Η εντυπωσιακή ξανθιά που σηκώθηκε κι έφυγε απ' το First Dates εξοργίζοντας τους τηλεθεατές (Vid & Tweets)

«Είναι κοντός κι αγύμναστος, φεύγω!»: Η εντυπωσιακή ξανθιά που σηκώθηκε κι έφυγε απ’ το First Dates εξοργίζοντας τους τηλεθεατές (Vid & Tweets)

Οι χρήστες του Twitter δήλωσαν εξοργισμένοι με τη συμπεριφορά της.

Aκόμα ένα άβολο πρώτο ραντεβού προστέθηκε στα τηλεοπτικά ραντεβού της εκπομπής First Dates του Star, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την 36χρονη Καρίνα από τη Λιθουανία που αποφάσισε να πάει στο ριάλιτι γνωριμιών για να γνωρίσει τον… έρωτα αλλά ακόμα και όταν κυριολεκτικά τον γνώρισε είχε τόσο υψηλές απαιτήσεις που δύσκολα θα πετύχαινε κάτι μεταξύ τους.

Η Καρίνα ξεκαθάρισε στη Ζενεβιέβ ότι το ύψος του άντρα είναι κάτι το οποίο δε διαπραγματεύεται υπερτονίζοντας αν κάποιος είναι κοντός τότε για εκείνη σημαίνει αυτόματα «κόκκινη κάρτα».

Δεν άργησε, όσο εκείνη περίμενε πίνοντας το ποτό της να έρθει ο παίκτης με το όνομα Έρωτας. Όμως ο Έρωτας δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλός, όχι τουλάχιστον τόσο όσο είχε βάλει τον πήχη της η Κορίνα.

Αμέσως έτρεξε στο μπάνιο και μιλώντας στις κοπέλες που βρισκόντουσαν εκεί τους είπε: «Αποτυχία μεγάλη. Είναι κοντός κι αγύμναστος, φεύγω», αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Μιλώντας μετά στην κάμερα η Καρίνα ξεκαθάρισε ότι τα κυβικά που θέλει στον άντρα είναι άλλα και «όταν την αγκαλιάζει θέλει να αισθάνεται ότι την αγκαλιάζει άντρας και όχι παιδί».

Ο Έρωτας, από τη μεριά του, παρέμεινε ευγενέστατος ακόμα και μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της 36χρονης, η οποία τον προσέβαλλε τόσο με τα λόγια όσο και με το ύφος και τις πράξεις της. «Δεν είσαι αυτό που περίμενα και δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου», είπε μεταξύ άλλων.

Το Twitter δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή τη συμπεριφορά της Κορίνας και την… περιέλαβε για τα καλά.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.