Βίντεο-ντοκουμέντο στη δημοσιότητα: Το υλικό που αποδεικνύει τις κρυφές συναντήσεις Βασάλου - Σταυρούλας στο δάσος του Survivor (Vid)

Βίντεο-ντοκουμέντο στη δημοσιότητα: Το υλικό που αποδεικνύει τις κρυφές συναντήσεις Βασάλου – Σταυρούλας στο δάσος του Survivor (Vid)

Οι παίκτες λιγοστεύουν, οι κόντρες αυξάνονται.

Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Μπλε ομάδα έχουν ενοχλήσει κάποιους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα με κάποιους από αυτούς να εκδηλώνουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους στην κάμερα του Survivor All Star.

«Ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε», είπε αρχικά η Μαριαλένα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την πλευρά του να υποστηρίζει ότι  «Δε με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ».

Η Μαριαλένα όμως συνέχισε αποκαλύπτοντας κάτι το οποίο συζητιέται χωρίς να έχει επίσημα καταγγελθεί από τις πρώτες αποβολές του Survivor και αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, χωρίς να κατονομάζεται το πρόσωπό της από τη Μαριαλένα.

Όλα τα πλάνα όμως των συνοδευτικών βίντεο έδειξαν ότι πρόκειται για τη Σταυρούλα.

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γυρίσανε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε και ο Κωνσταντίνος. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.