Αλλάζουν όλα στον ΣΚΑΪ - Τι θα ισχύσει με Φαίη Σκορδά και Αταίριαστους

Αλλάζουν όλα στον ΣΚΑΪ – Τι θα ισχύσει με Φαίη Σκορδά και Αταίριαστους

Οι νέες ώρες των πρωινών εκπομπών.

Μεγάλες αλλαγές που ουσιαστικά θα κάνουν τράμπα μεταξύ δύο επιτυχημένων πρωινών προγραμμάτων, ετοιμάζεται να φέρει ο ΣΚΑΪ στο νέο του πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, με το «Πρωινό Μας» της Φαίης Σκορδά και τους «Αταίριαστους» να αλλάζουν μεταξύ τους ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, οι Αταίριαστοι με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο θα επανέλθουν στην αρχική ώρα, δηλαδή στις 10:00 – 12:00 το πρωί, ενώ η εκπομπή θα επιστρέψει και στα παλιά της στούντιο σε εκείνα του του Φαλήρου, απ’ όπου είχαν αποχωρήσει πέρυσι με προορισμό το «Στούντιο Άλφα» στα Μελίσσια.

Όσον αφορά τη μετατόπιση της Φαίης Σκορδά στη φετινή ώρα των Αταίριαστων, υπάρχουν ακόμα τεχνικές δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί καθώς πρέπει να υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Η Φαίη Σκορδά έχει συμφωνία στην οποία αναφέρεται ρητά ότι οι ώρες τις εκπομπής της θα πρέπει να κυμαίνονται ανάμεσα στις 10 το πρωί και τη 1 το μεσημέρι.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, να υπάρξει συνεννόηση και για πιθανή αλλαγή στο όνομα της εκπομπής, η οποία έχει τη λέξη «πρωινό» στον τίτλο της και ο ΣΚΑΪ σκοπεύει να παίζει 12.00-14.00.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.