First Dates: Χαμός με το πρώτο γκέι ζευγάρι παικτών - Οι επικές ατάκες και τα viral tweets (Vid)

First Dates: Χαμός με το πρώτο γκέι ζευγάρι παικτών – Οι επικές ατάκες και τα viral tweets (Vid)

Οι τηλεθεατές το χάρηκαν και με το παραπάνω.

Το πρώτο ραντεβού μεταξύ ομοφυλόφιλων παικτών είχαν την ευκαιρία να δουν στο First Dates της Κυριακής οι τηλεθεατές, με τον Αλέξανδρο και τον Ανδρέα από την Πάτρα να συναντιούνται για πρώτη φορά στο ριάλιτι γνωριμιών του Star.

Mπορεί ο Αλέξανδρος να δήλωσε στην κάμερα σχετικά νωρίς ότι ο Ανδρέας …δεν είναι ο τύπος του, παρόλα αυτά το ραντεβού τους συνεχίστηκε κανονικά με τον Αλέξανδρο να εκμυστηρεύεται on camera κάποια πράγματα που δεν είχε πει ποτέ, ούτε καν στους γονείς του.

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω. Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα.

Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο «διακριτικός». Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και εγώ. Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι ότι φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος μιλώντας με τον Ανδρέα και συμπλήρωσε:

«Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δεν βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου», κατέληξε ο Αλέξανδρος.

 

Δείτε όσα επικράτησαν στο Twitter:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.