32 αγώνες και... πενταπλή δόση Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 - Αναλυτικά όσα θα δούμε

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΑΝΤ1

Ο αποχαιρετισμός μέσα σε συγκίνηση από παρουσιαστή του καναλιού.

Έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν η εκπομπή «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, με τον ίδιο να κάνει μία μίνι ανασκόπηση στα πρόσωπα της εκπομπής, αποχαιρετώντας μάλιστα με δάκρυα ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για τον ίδιο και για την πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Ο λόγος για την Αγλαΐα Λάτσιου, η οποία αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, και μέσα στις ευχαριστίες του παρουσιαστή για τη Δούκισσα Νομικού, τη Μαρία Κορινθίου, άκουσε να την ξεχωρίζει ο Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος και να αποκαλύπτει πρώτη φορά την αποχώρησή της από το σταθμό του Αμαρουσίου.

«Φέτος ήταν μια καινούρια πίστα για μένα, όντας επικεφαλής μια τέτοιας δύσκολης ομάδας με έντονες προσωπικότητες. Στόχος είναι η πρωτιά. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μπαίνουμε στα σπίτια των περισσότερων τηλεθεατών. Τα χίλια ευχαριστώ είναι λίγα που στηρίξατε αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήμασταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών στην τηλεθέαση στη ζώνη 10-1 με πολύ μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη εκπομπή.

Είναι ευτύχημα να δουλεύεις στον ΑΝΤ1 γιατί ο Θοδωρής Κυριακού είναι ένα αφεντικό που δεν παρεμβαίνει. Είναι χαρά και τιμή για εμάς που δουλεύουμε μαζί του.

Λένε τα στερεοτυπικά ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Θα προσπαθήσω να μην κλάψω. Η Αγλαΐα είναι φίλη μου πάνω απ’ όλα, αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου η Αγλαΐα», δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.