Πέτρος Φιλιππίδης: H αιχμηρή ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά για την επιστροφή του «50 - 50» στον αέρα του Mega

Πέτρος Φιλιππίδης: H αιχμηρή ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά για την επιστροφή του «50 – 50» στον αέρα του Mega

Άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Aκόμα δεν ξεκίνησαν οι επαναλήψεις τον σειρών που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, οι οποίες βρισκόντουσαν σε αναστολή τουλάχιστον για δύο χρόνια, και ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις από συναδέλφους του και άλλους δημιουργούς της ελληνικής τηλεόρασης.

Το Mega θα προβάλλει ξανά την επιτυχημένη σειρά «50 – 50», λίγο καιρό μετά την καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τις δύο απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Η πρώτη που αντέδρασε αρνητικά, ήταν η Άννα Χατζησοφιά, συνδημιουργός μεταξύ άλλων στις μεγάλες επιτυχίες «Οι Μεν και οι… Δεν», «Το Καφέ της Χαράς», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Ο κακός Βεζύρης» και «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον».

Το άλλο μισό του Χάρη Ρώμα στη δημιουργία των μεγάλων επιτυχιών, ανάρτησε ένα tweet στο οποίο εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της για την απόφαση του Mega να επαναφέρει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη μικρή οθόνη, πριν το εφετείο, γράφοντας:

«Το mega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας».

Φυσικά, η κ. Χατζησοφιά δεν είναι η μοναδική που έχει τη συγκεκριμένη άποψη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.