Τραγούδι «τέλος»: Το νέο βήμα στην καριέρα του Κων/νου Αργυρού δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Τραγούδι «τέλος»: Το νέο βήμα στην καριέρα του Κων/νου Αργυρού δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι

Δική του η ιδέα, δική του και η υλοποίηση.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης και αυτό το αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια με ό,τι αποφάσισε να ασχοληθεί, είτε ήταν το τραγούδι, είτε η σύνθεση, είτε η τηλεόραση ως coach στο The Voice του ΣΚΑΪ, είναι όμως και ένας άνθρωπος που δε θέλει να βαλτώνει, οπότε δοκιμάζει διαρκώς νέα πράγματα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το On Time, o δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να τρέξει ο ίδιος ένα δικό του project που πρότεινε στο κανάλι. Η εκπομπή την οποία σκέφτηκε και πρότεινε στον σταθμό του Αμαρουσία θα συνδυάζει μουσική και ταξίδια με διάφορα οδοιπορικά ανά την Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό.

Θα είναι μία εκπομπή τύπου travel blog αλλά με έντονα στοιχεία documentary. Εξάλλου ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, με επιτυχία, το 2021 με το ντοκιμαντέρ «Κωνσταντίνος Αργυρός in motion» στο Mega.

Με το The Voice να έχει μπει στον πάγο μετά τα περυσινά νούμερα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να «πλασάρει» την ιδέα του στον ΑΝΤ1. Το συγκεκριμένο project ακόμα και να πάρει άμεσα το οκ για να προχωρήσει θα χρειαστεί καιρό για τα γυρίσματα που χρειάζονται πολλά ταξίδια, οπότε δε θα προλάβαινε να βγει μέσα στο 2023, με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα να το τοποθετεί μετά τον Φεβρουάριο του 2024.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.