Αναλυτικά οι εκπομπές! Αυτό είναι το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του Action24

Αναλυτικά οι εκπομπές! Αυτό είναι το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του Action24

Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου.

Στις 28 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του Action24.

Η «Πρωινή Ζώνη» με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού θα εξακολουθήσει να δίνει το στίγμα της καθημερινά από τις 6:00 το πρωί, μεταφέροντας όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις.

Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης, με ξεχωριστή εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης παίρνουν την σκυτάλη από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι και παρουσιάζουν  την εκπομπή «Action τώρα», αναμεταδίδοντας τις εξελίξεις λεπτό σε πραγματικό χρόνο καθώς και όλα τα γεγονότα γύρω από την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία.

Αναλυτικά οι εκπομπές! Αυτό είναι το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του Action24

Το βραδινό talk show του Action24 «Πίσω από τις γραμμές» με τους Γιώργο Πιέρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη, πιστό στο ραντεβού του κάθε βράδυ στις 22:00 με παρασκήνιο, ειδήσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της πολιτικής. Η Ιωάννα Βάσσου παρουσιάζει στο Action24 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων καθημερινά στις 13:00, μεταφέροντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο Βασίλης Τσεκούρας μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Action News κάθε απόγευμα στις 19:00, μαζί με τους ρεπόρτερ, τους σχολιαστές, τους ανταποκριτές και φυσικά τους τεχνικούς του Action24, βρίσκονται στα σημεία των εξελίξεων μεταδίδοντας γρήγορα και έγκυρα όλα τα γεγονότα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.