«Έλα μωρέ τώρα!»: Ιστορικό «σφάξιμο» του Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντίνο Βασάλο (Vid)

«Έλα μωρέ τώρα!»: Ιστορικό «σφάξιμο» του Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντίνο Βασάλο (Vid)

Ξέφυγε η κατάσταση…

Νέα παρέα βρήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στις θερινές διακοπές του, λίγο μετά την επιστροφή του από το Survivor και το περιοδικό ΟΚ! είχε τις φωτογραφίες των νέων φίλων του personal trainer.

H Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο νικητής του GNTM 3 Ηρακλής Τσουζίνοφ προστέθηκαν στον Φίλιππο Ιωάννου, παλαιότερο φίλο του Κωνσταντίνου, και όλοι μαζί περνούν μαζί τις διακοπές τους στην Πάρο, απευθείας από τα Κουφονήσια.

Τη νέα αυτή παρέα σχολίασα κάπως άκομψα ο Τριαντάφυλλος μέσα από την εκπομπή Kαλοκαίρι#yes με το σχόλιό του να φέρνει ένταση στο στούντιο καθώς του απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Ναι, δένουνε και κάνουνε λυκοφιλίες. Πολύ ωραία. Έλα μωρέ τώρα, πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα; Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτό, έτσι νομίζεις; Είναι απλά “βρεθήκαμε, θα περάσουμε ωραία”. Όπως κι εγώ, αν βρεθώ σε ένα νησί με δυο τρία παιδιά μπροστά και θα κάνουμε παρέα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Τριαντάφυλλε, σε έχει επηρεάσει η πανσέληνος. Είσαι αρνητικός, γιατί;», αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής με τον Τριαντάφυλλο να της απαντάει «Όχι, δεν είμαι αρνητικός, είμαι πολύ θετικός με θετική ενέργεια, αλλά μη μου λέτε για αληθινές φιλίες τώρα», ενώ ακόμα και στα σχόλια των άλλων μελών του πάνελ παρέμενε αρνητικός για το είδος της φιλίας που σχολιαζόταν στο βίντεο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.