Μy Style Rocks: Πρώην Σταρ Ελλάς η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στον νέο κύκλο (Pic)

Μy Style Rocks: Πρώην Σταρ Ελλάς η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στον νέο κύκλο (Pic)

Σε ποια μακάβρια λίστα του ριάλιτι ανήκει.

H αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το My Style Rocks του ΣΚΑΪ για το Shopping Star του Star, άνοιξε τον δρόμο στην Σοφία Χατζηπαναγή για να καλύψει τη θέση ως πρώτο φαβορί, όμως όσο κάτι δεν ανακοινώνεται η θέση παραμένει κενή, όχι όμως και αυτές των επόμενων παικτριών.

Σύμφωνα με το okmag.gr μία από τις παίκτριες που θα είναι στο ριάλιτι μόδας την επόμενη σεζόν θα είναι η πρώην Σταρ Ελλάς του 2008, Διονυσία Κουκίου.

Το παράδοξο με τη μέλλουσα παίκτρια του My Style Rocks είναι ότι μπαίνει σε μία μακάβρια λίστα παικτριών του ριάλιτι των οποίων οι σύντροφοι/σύζυγοι έχουν εκτελεστεί εν ψυχρώ από επαγγελματίες δολοφόνους.

Το 2021 ο πρώην σύντροφός της, μποξέρ και νικητής του Survival, Τάσος Μπερδέσης, εκτελέστηκε με μαφιόζικο χτύπημα στη Βάρη, με της ΕΛΑΣ να συλλέγει τότε τουλάχιστον 14 κάλυκες από σφαίρες για Καλάσνικοφ.

Η άλλη παίκτρια, που είδε τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία σύζυγό της να εκτελείται λίγα χρόνια πριν, το 2018, ήταν η Βικτώρια Καρύδα, την περίοδο μάλιστα που συμμετείχε στο My Style Rocks.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.