Απασφάλισε η Τζούλια Νόβα: «H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κακία μέσα της, είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι» (Vid)

Απασφάλισε η Τζούλια Νόβα: «H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κακία μέσα της, είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι» (Vid)

Τι προηγήθηκε και έκανε τη Νόβα να αντιπαθήσει τόσο πολύ την Παπαγεωργίου;

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη η Τζούλια Νόβα, η οποία τα τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρησή της από τον «Τροχό της Τύχης, απέχει τηλεοπτικά.

Αναφερόμενη στην εποχή εκείνη, η ίδια παραδέχτηκε πως είχε περάσει δύσκολα στο πλατό λόγω κρίσεων πανικού που πάθαινε, ενώ έχοντας συζητηθεί πολύ για τις πρώην σχέσεις της, τόνισε πως επί χρόνια ζούσε καταπιεσμένη από τον σύντροφό της.

«Πολλές φορές όταν οι άνθρωποι σου κάνουν επίθεση και εσύ δεν αντιδράς, κάνεις πίσω οπότε μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν, να με πατήσουν λίγο παραπάνω. Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια. Καταρχάς υπήρξε και μια φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Αισθανόμουν απόλυτη πίεση, μου ερχόταν να λιποθυμήσω, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προφανώς είχα κρίση πανικού.

Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν μιλάμε. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Μου είχε πει κάποιος ότι πρέπει να κοιμηθώ μαζί του για να πάρω εκπομπή», είπε και συνέχισε ρίχνοντας τα βέλη της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Έχει κακία μέσα της».


Τι ήταν αυτό, όμως, που την έκανε να έχει τόσο κακή γνώμη για την Ηλιάνα;

Η απάντηση ήρθε δια στόματος της Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία τον καιρό που η Νόβα είχε θυμώσει με την Ηλιάνα, συνεργαζόταν με την Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Pop Up».

«Είχε δώσει μια συνέντευξη η Τζούλια και κάτι είχε ειπωθεί σε σχέση με τα όνειρά της. Κάτι είχε ειπωθεί επί προσωπικού απ’ όλους μας, δεν ήταν μόνο η Ηλιάνα. Βλέπω ότι την έχει πειράξει πάρα πολύ και θυμάμαι ότι τότε είχε θυμώσει και είχε στεναχωρηθεί. Θεωρώ πως ήταν λίγο παραπάνω τσιμπημένο το σχόλιο και ενδεχομένως ήταν και προσβλητικό για την κοπέλα. Δεν το συνέχισε τότε, εξέφρασε μια δυσαρέσκεια. Το σχόλιο που είχαμε κάνει τότε ήταν παραπάνω αιχμηρό απ’ ότι θα έπρεπε. Ήταν προσβλητικό για την κοπέλα. Το σχόλιό μας ξεπέρασε το όριο, την προσέβαλε και ήταν λάθος μας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.