Αντώνης Κανάκης

Αντώνης Κανάκης: «Θρίλερ» με την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα» – Τι θα ισχύσει με τις ημέρες μετάδοσης

Ποια εκπομπή επηρεάζεται από την επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα».

Tην επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα προανήγγειλε με ρεπορτάζ της η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time», με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη, διευθυντή του youfly.com να μεταφέρει τα νέα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του για το ξεκίνημα των δύο εκπομπών του.

Φέτος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο εκπομπές θα ξεκινήσουν νωρίτερα από πέρυσι, καθώς την περυσινή σεζόν υπήρχε το Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο πήγε πολλές εκπομπές πίσω, αλλάζοντας την πρεμιέρα τους και τις ώρες προβολών τους. Φέτος όμως η 6η Νοεμβρίου είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής της τηλεοπτικής παρέας από τη Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά ούτε φέτος φαίνεται ότι όλα θα γίνουν χωρίς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον σταθμό, καθώς παρότι ο Αντώνης Κανάκης έχει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο που του επιτρέπει να επιλέγει πότε θα ξεκινάει και πότε θα τελειώνει κάθε σεζόν του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου, ο ΑΝΤ1 θα επιμείνει φέτος ώστε οι εκπομπές να είναι καθημερινές, δηλαδή τουλάχιστον 5, από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Από την άλλη πλευρά το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε ότι ο Αντώνης Κανάκης θέλει μαξ 3 εκπομπές την εβδομάδα, δηλαδή, 2 Ράδιο Αρβύλα και 1 Βινύλιο. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη αυτό που θα επικρατήσει είναι η πλευρά του ΑΝΤ1 που ζητάει καθημερινή παρουσία της ομάδας του Αντώνη Κανάκη. Αντίθετα με παρέμβασή της η Δαίη Σκορδά ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πως θα γίνει αυτό που θέλει ο Αντώνης Κανάκης εξηγώντας πως πάντα αυτό γίνεται γιατί αν δε γίνει ο παρουσιαστής και η ομάδα του αποχωρούν από το κανάλι.

Aν όλα κυλήσουν ομαλά, η Ράδιο Αρβύλα θα ξεκινήσει κανονικά την ώρα που προβαλλόταν και πέρυσι, μεταφέροντας έτσι τον «Εκατομμυριούχο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Μόλις τελειώσουν τις εκπομπές τους οι άνθρωποι του Ράδιο Αρβύλα, δηλαδή περίπου τις ημέρες του Πάσχα του 2024, θα υπάρξει επιστροφή του «Εκατομμυριούχου» στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.