«Θες να παίξουμε Κασσελάκη - Τάιλερ;» - «Μη σε φτύσω μεσ' στο στόμα!»: Ανεκδιήγητη επίθεση Ξιαρχό σε Γαρδέλη στην πρεμιέρα του «I'm a Celebrity... Get me out of Here!» (Vid)

«Θες να παίξουμε Κασσελάκη – Τάιλερ;» – «Μη σε φτύσω μεσ’ στο στόμα!»: Ανεκδιήγητη επίθεση Ξιαρχό σε Γαρδέλη στην πρεμιέρα του «I’m a Celebrity… Get me out of Here!» (Vid)

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τα αίματα άναψαν.

Σκηνές απείρου κάλλους και διαλόγους γεμάτους προσβλητικές εκφράσεις, υπονοούμενα και επιθετικό τόνο είχε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης «I’m a celebrity get me out of here» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 11/10 στον ΣΚΑΪ.

Πρωταγωνιστές στον πρώτο καβγά της σεζόν ήταν ο Τάσος Ξιαρχό και ο Σταμάτης Γαρδέλης, με τον δεύτερο να ρίχνει λάδι στην φωτιά μιλώντας για «π0υ$τηδ€ς».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ξιαρχό αντέδρασε φωνάζοντας «Δε θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίονα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια», με τον χορογράφο να μη σταματάει εκεί το λεκτικό του ξέσπασμα.

«Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός!». Ο Σταμάτης Γαρδέλης τότε του απάντησε «Ενώ θα παίζουν συνέχεια π0υ$τηδ€ς».

Η λέξη αυτή εξόργησε τον χορογράφο ο οποίος αμέσως απάντησε: «Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα», συμπλήρωσε σε μία πρωτοφανή λεκτική επίθεση με τους συμπαίκτες του να αντιδρούν σε όσα ακούστηκαν.

«Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Τάιλερ; Θες να παίζουμε αυτό;» ανταπάντησε σε όσα άκουσε ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης με τον Τάσο Ξιαρχό να προσπαθεί να του πάρει το καπέλο από το χέρι αλλά αφού δεν μπόρεσε να του παίρνει τελικά το φουλάρι του και να το πετάει μακριά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.