«Είστε ένα γελοίο υποκείμενο!»: Ακραία επίθεση και βαριές κουβέντες στον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα του Live News (Vid)

«Είστε ένα γελοίο υποκείμενο!»: Ακραία επίθεση και βαριές κουβέντες στον Νίκο Ευαγγελάτο στον αέρα του Live News (Vid)

Μεγάλο θράσος από τον δικηγόρο που νοίκιασε διαμέρισμα... 31 φορές.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, με τον δικηγόρο ο οποίος φέρεται να εισέπραξε 31 προκαταβολές από ενοικιαστές για την ενοικίαση του ίδιου διαμερίσματος.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και όταν ο δημοσιογράφος με διαδοχικές ερωτήσεις τον «στρίμωξε»  εξηγώντας πως οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε ήταν παράνομες, εκείνος του απάντησε με ιδιαίτερα χυδαίο τρόπο

«Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση! Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή. Ποιος είστε ο Εισαγγελάτος ή ο Ευαγγελάτος; Είστε ένα γελοίο υποκείμενο», είπε για να λάβει την απάντηση «με χαρά, σας προκαλώ να μου κάνετε και μήνυση και αγωγή».

Λίγο αργότερα, η ένταση συνεχίστηκε όταν στον αέρα βγήκε και θύμα του δικηγόρου -ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε ως «τυφλός» και «με ανάγκες»- με τον ίδιο να ζητά από το θύμα του αλλά και τον Ευαγγελάτο να «το βουλώσουν»!

«Ο ‘καλός Σαμαρείτης’ ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση!», φώναξε on air!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 5.03 και μετά:



Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.