«Οι αιματολογικές δεν ήταν καθόλου καλές, τρεις μήνες τρέχω στους γιατρούς»: H Ράνια Τζίμα αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της

«Οι αιματολογικές δεν ήταν καθόλου καλές, τρεις μήνες τρέχω στους γιατρούς»: H Ράνια Τζίμα αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της

Ο εθισμός στο τσιγάρο και το πολύ στρες.

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Mega με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε το πρωινό του Σαββάτου η Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία της που αντιμετώπισε πρόσφατα.

«Η αίσθηση που δίνω στους ανθρώπους είναι ότι είμαι πολύ ήρεμη, αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι έτσι εξωτερικά, μέσα τους βράζουν και μαζεύουν πράγματα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν είχε την παραμικρή ιδέα τι κακό έκανε στον εαυτό της με το να δουλεύει πολύ και να ζει μέσα στο στρες.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον εθισμό της στο τσιγάρο αλλά και το viral στιγμιότυπο στον αέρα του Mega:

«Δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη την στιγμή. Πρώτα απ’ όλα, τα φιλιά μας στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, που τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό, να καπνίζω, να τα έχω κάνει όλα! Αλλά οι δημοσιογράφοι τα κάνουν κι αυτοί όλα. Το τσιγάρο δεν βοηθάει, η νικοτίνη είναι παράγοντας διεγερτικός, όποτε για εμένα κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το τσιγάρο.

Εκείνη η στιγμή ήταν μία στιγμή άγχους και υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στην καθημερινότητα. Έχω καταλάβει ότι πια έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια σε τόσα μεγάλα επίπεδα άγχους που δεν καταλαβαίνουμε πόσο στρεσάρουμε τον εαυτό μας. Αυτό βλάπτει τον οργανισμό μας».

H Ράνια Τζίμα, μάλιστα, αποκάλυψε πως λόγω πολύ ανησυχητικών αποτελεσμάτων σε εξετάσεις αίματος που αναγκάστηκε να κάνει πρόσφατα, επί τρεις μήνες έψαχνε με τους γιατρούς της να βρει τι της συμβαίνει.

Σύμφωνα με όσα της είπαν οι γιατροί, «χτυπήθηκε» από το σύνδρομο burnout.

«Γελάω τώρα, αφού έχω περάσει τρεις μήνες που κάνω εξετάσεις και έχουμε αποκλείσει δύο – τρία κακά πράγματα που δεν θέλαμε προφανώς να μας συμβούν. Δύο με τρεις μήνες έχω κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, γιατί οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι είναι burnout (σύνδρομο σχετικό με την υπερκόπωση) από την πολλή δουλειά.

Εμένα όμως αν με ρωτήσεις δούλεψες πολύ θα σου πω ότι δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη. Αλλά όταν λέμε άσπρη, δεν εννοούμε χλωμή. Άσπρη! Και έτσι είπα, πριν πάω στο γραφείο δεν πάω να κάνω μία εξέταση αίματος; Και ήταν όλα άλλα ντ’ άλλων», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Mega.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.