14 χρόνια πριν, συλλεκτικά πλάνα: Η Ράνια Τζίμα… στον ΣΚΑΪ

14 χρόνια πριν, συλλεκτικά πλάνα: Η Ράνια Τζίμα… στον ΣΚΑΪ

Σε μια αξέχαστη εκπομπή…

Η Ράνια Τζίμα είναι σίγουρα μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες δημοσιογράφους. Η ίδια, μετράει πολλά χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση – και όχι μόνο.

Πριν από 14 χρόνια, εν έτει 2009, η Τζίμα συμπαρουσίαζε την εκπομπή «Γυρίσματα» στον ΣΚΑΪ και η εικόνα της, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Τα μαλλιά της είναι ξανθά, αλλά σε πιο σκούρους τόνους, ενώ στο πρόσωπο η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega μοιάζει να έχει την ίδια φρεσκάδα.

Η Ράνια Τζίμα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από την ΕΡΤ3. Συνέχισε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τα εργασιακά θέματα. Από το 2008 παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου τα «Γυρίσματα». Όταν ολοκληρώθηκε η εκπομπή, μετακινήθηκε στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, αναλαμβάνοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εργασίας. Στα τέλη του 2011 ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel όπου τοποθετήθηκε στο ρεπορτάζ του Υπουργείου Ανάπτυξης για να προαχθεί λίγο αργότερα σε πολιτική συντάκτρια. Από τον Ιούλιο του 2012 ανέλαβε τη θέση της οικονομικής συντάκτριας του σταθμού.

Μετά το κλείσιμο του Mega, από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και τον Ιούλιο 2019, παρουσίαζε μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου στον Alpha TV την ενημερωτική εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ». Tον Φεβρουάριο του 2020, όταν επαναλειτούργησε το Mega, ανέλαβε την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Δείτε πώς ήταν η Τζίμα 14 χρόνια πριν:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.