Νέα εποχή για το DEAL στον ALPHA: Ο άνδρας-έκπληξη που θα πάρει τη θέση του Χρήστου Φερεντίνου

Νέα εποχή για το DEAL στον ALPHA: Ο άνδρας-έκπληξη που θα πάρει τη θέση του Χρήστου Φερεντίνου

Το πρόσωπο έκπληξη και το «άκυρο» από πολύ μεγάλο όνομα.

Tις σκέψεις των ανθρώπων του ALPHA για την επιστροφή ενός εκ των πιο επιτυχημένων απογευματινών τους εκπομπών, του θρυλικού Deal, αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς στο πρωινό ρεπορτάζ του στην εκπομπή Χαμογέλα Και Πάλι.

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου ο ALPHA ψάχνει το κατάλληλο πρόσωπο για να αναβιώσει το τηλεπαιχνίδι του και ήδη έχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάνει μία κρούση, με αρνητική όμως απάντηση, στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο πρώην παρουσιαστής του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αρνήθηκε την πρόταση έπεσαν νέα ονόματα στο τραπέζι .

Ένα εξ αυτών είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος έχει ήδη κλειδώσει την επιστροφή του στην τηλεόραση και στον ALPHA με το World Party. Θα ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον διπλό… deal αν κατάφερνε το κανάλι να τον έχει σε δύο project.

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, είναι αυτή του Πάνου Μουζουράκη που δε θα έχει πια στις υποχρεώσεις του το The Voice οπότε μπορεί να προσεγγιστεί για συνεργασία σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.