«Ντροπή να πιέζεις ανθρώπους να γίνουν καρνάβαλοι»: H Kατσαΐτη φέρνει σε παίκτη του Fame Story να φορέσει μίνι φούστα - Η οργισμένη αντίδρασή του (Vid)

«Ντροπή να πιέζεις ανθρώπους να γίνουν καρνάβαλοι»: H Kατσαΐτη φέρνει σε παίκτη του Fame Story να φορέσει μίνι φούστα – Η οργισμένη αντίδρασή του (Vid)

Διχάστηκε το X ανάμεσα στους δύο.

Άλλη μία κόντρα ανάμεσα σε καθηγήτρια του Fame Story και μαθητή, ξέσπασε κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο σπίτι της αγακδημίας μουσικής του STAR, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Αν και δεν προβλήθηκε στο κανονικό επεισόδιο του ριάλιτι, το live streaming από το σπίτι αποκάλυψε την έντονη αντίδραση του Γιάννη. Η κατάσταση ξεκίνησε όταν η στυλίστρια και δασκάλα του ζήτησε από τους μαθητές να επιλέξουν ρούχα για μια εμφάνιση. Ο Γιάννης, που ήταν ο τελευταίος, δυσκολεύτηκε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο φούστες, κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της δασκάλας του. Αναχωρώντας ο Γιάννης από την αίθουσα, αρνούμενος να φορέσει μία από τις δύο κοντές φούστες, έκλεισε την πόρτα δυνατά, φανερά εκνευρισμένος.

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη τον ακολούθησε και τον ρώτησε αν της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα, με εκείνον να το αρνείται και να λέει ότι απλά έκλεισε την πόρτα.

Στο Χ υπήρξαν ακόμα μία φορά δύο αντίθετες απόψεις από τους χρήστες, με άλλους να παίρνουν το μέρος της δασκάλας και άλλους το μέρος του Γιάννη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.