Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος; | Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μεταγραφή-βόμβα: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Δέχτηκε πρόταση από αντίπαλο στρατόπεδο για πρωινή εκπομπή.

Για έντονο «φλερτ» μεταξύ Mega και Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε λόγο ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη για την εκπομπή Fay’s Time.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, το Mega διεκδικεί έντονα τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα τηλεοπτική σεζόν, προορίζοντάς τον μάλιστα, για την πρωινή του ζώνη την οποία αυτή τη στιγμή κρατά η Δανάη Μπάρκα.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης, από τη μεριά του, έχει ξεκάθαρα δηλώσει πως προτεραιότητά του είναι το κανάλι του, ο ΑΝΤ1, χωρίς όμως να αρνείται ότι πραγματοποιεί συζητήσεις με αντίπαλα στρατόπεδα.

Στην περίπτωση, πάντως, που πράγματι πει το «ναι» για τη μεταγραφή του στο κανάλι της Συγγρού, αναμένεται να έχει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα, με την πρώτη εκπομπή που θα αναλάβει να είναι ένα πρωινό magazino, όμοιο με αυτό που παρουσίαζε για πολλά χρόνια στο Mega.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά γεννιούνται σχετικά με την παραμονή ή όχι της εκπομπής «Ελένη» στο πρόγραμμα του Mega με τη λήξη του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη αλλά και την τύχη της Δανάης Μπάρκα, καθώς η πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου είναι «κατειλημμένη» από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Barking Well του Νίκου Κοκλώνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.