«Αυτό είναι που τσούζει»: Το μυθικό ρεπορτάζ του Αυτιά στον δρόμο που έγινε viral (Vid)

«Αυτό είναι που τσούζει»: Το μυθικό ρεπορτάζ του Αυτιά στον δρόμο που έγινε viral (Vid)

Δεν ξανάγινε.

Mία όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα αποφάσισε να δείξει ο Γιώργος Αυτιάς για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στην εκπομπή του, αποφασίζοντας να βγει από το στούντιο του «Καλημέρα», να πάρει ο ίδιος το μικρόφωνο του ΣΚΑΪ και να κάνει ξανά ρεπορτάζ δρόμου στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος συγκεκριμένα, ρωτώντας τους πολίτες.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ τους τελευταίους μήνες αναφέρεται στο πολιτικά ρεπορτάζ ως εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του 2024 και η βόλτα του παρουσιαστή στον δρόμο, συναναστρεφόμενος τους πολίτες θα μπορούσε να είναι και μία πρώτη δοκιμή προεκλογικής εκστρατείας, αν τελικά ο δημοσιογράφος είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε με πολύ κόσμο, επιλέγοντας λίγο περισσότερο το ηλικιακό target group της εκπομπής του, ανθρώπους δηλαδή πάνω από το ηλικιακό όριο του δυναμικού κοινού 18-54. Οι περισσότεροι από αυτούς δήλωσαν λάτρεις της εκπομπής του, τον αποθέωσαν, έβγαζαν selfie μαζί του που ο ίδιος ζήτησε και γενικά είχαν μόνο καλά πράγματα να πουν για τον ίδιο, την εκπομπή αλλά και την κατάσταση στην Ελλάδα.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως η αναφορά στην ακρίβεια που «τσούζει», το ρεπορτάζ δρόμου του Γιώργου Αυτιά τα έδειξε όλα ειδυλλιακά στην Ελλάδα. Λίγο τα Χριστούγεννα και το «δώρο» του 14ου μισθού και σύνταξης, λίγο το χαμογελαστό πρόσωπο του δημοσιογράφου, όλοι φάνηκαν χαρούμενοι, όλα ήταν εξαιρετικά στην επιστροφή του Γιώργου Αυτιά στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.