Survivor 2024: Oι 2 πρώτοι διάσημοι που είπαν το «ναι» και φεύγουν για Άγιο Δομήνικο - Ποιοι θα ακολουθήσουν

Ποδοσφαιριστής-τραγουδίστρια: Το πρώην ζευγάρι που θέλει να βάλει μαζί στο Survivor ο Ατζούν για να εκτινάξει την τηλεθέαση

Έρχονται νέα δράματα.

H συνύπαρξη ζευγαριών στο Survivor δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ούτε φυσικά η συνύπαρξη πρώην ζευγαριών, με τη δεύτερη περίπτωση μάλιστα να γίνεται όλο και πιο συχνά με σκοπό να υπάρχουν προηγούμενα και εντάσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που κάποτε ζούσαν μαζί και τώρα πρέπει να συνυπάρξουν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες συμβίωσης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι συμβιώσεις αυτές στον Άγιο Δομίνικο ανεβάζουν την τηλεθέαση αλλά και τις συζητήσεις στα ΜΜΕ και τα social media. Αυτό σκοπεύει να ξαναπετύχει ο Acun Ilicali με την προσπάθειά του να βάλει στο παιχνίδι ένα από πρώην ζευγάρια του χώρου του θεάματος.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη, με τους δύο να είναι για αρκετό καιρό ζευγάρι. Ο πρώτος όπως όλα δείχνουν έχει ήδη κλείσει για την ομάδα των Διάσημων  και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Καραϊβική

Από την άλλη πλευρά η τραγουδίστρια βρισκόταν αρκετές εβδομάδες μέσα στο άλλο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το «I’ m a celebrity get me out of here», το οποίο και αυτό γυριζόταν στον Άγιο Δομίνικο. Άρα υπάρχει και η σωματική καταπόνηση που θα πρέπει να περάσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αν δεχόταν να μπει στο Survivor 2024 για μερικούς μήνες ακόμα.

Τα χρήματα όμως που προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός μόνο ευκαταφρόνητα δεν είναι κάτι που δεν αποκλείει την είσοδο της Αγγελικής Ηλιάδη στο ριάλιτι, έστω και σε πιο προχωρημένο σημείο του παιχνιδιού. Εξάλλου είναι βετεράνος των ριάλιτι επιβίωσης μετά τη συμμετοχή της στην Φάρμα του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.