Έχουμε νικητή από την πρώτη βδομάδα: «Αυτός θα κερδίσει στο Survivor φέτος, διαθέτει όλο το πακέτο!» (Vid)

Έχουμε νικητή από την πρώτη βδομάδα: «Αυτός θα κερδίσει στο Survivor φέτος, διαθέτει όλο το πακέτο!» (Vid)

Μπορεί να είναι λίγο νωρίς, αλλά…

Μπορεί το Twitter και τα άλλα social media να απέκτησαν τον αγαπημένο τους παίκτη του νέου Survivor στο πρόσωπο του Rob James, καθώς ο Σκωτσέζος κατάφερε με τον χαρακτήρα του και τις ατάκες του να τους κερδίσει, όμως το φετινό Survivor παίζεται αλλιώς και η ψήφος του κοινού δεν μπορεί να καθορίσει ποιος θα μείνει στο ριάλιτι ως το τέλος για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο παίκτης που θα φτάσει ως το τέλος θα πρέπει να έχει έναν διπλό συνδυασμό, να είναι και πολύ δημοφιλής ανάμεσα στην ομάδα του και πολύ ικανός στις μονομαχίες ασυλίας ή αποχώρησης για να μένει στο παιχνίδι, αφού πλέον η δημοφιλία στο τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί να τον κρατήσει μέσα όπως γινόταν πχ με τον Τριαντάφυλλο ή άλλους παίκτες στο παρελθόν.

Ο Χάρης Γιακουμάτος που έχει περάσει από τη θέση των παικτών του Survivor βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για να σχολιάσει τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ακόμα και αν είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν έχουμε δει όλα τα προσόντα των παικτών, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης πρόβλεψε τον τελικό μεγάλο νικητή.

«Είναι η αρχή ακόμη, που θες να δεις πώς παίζουν οι Μαχητές. Ο Χρήστος Βολικάκης είναι φίλος γι’ αυτό παρακολουθώ το Survivor. Είναι εξαιρετικό παιδί και αθλητής.

[…]Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ήδη νικητής. Έχει την πίστα, είναι και καλό παιδί. Επιτέλους είδα στο Twitter ότι υπάρχουν παιδιά με θετική ενέργεια» υποστήριξε με σιγουριά ο Χάρης Γιακουμάτος σε μία πολύ πρώιμη πρόβλεψή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.