Ξεπέρασε τον Φατσέα: Το μαργαριτάρι στο Survivor που έκανε τον Μπαμπινιώτη να δακρύσει

Ξεπέρασε τον Φατσέα: Το μαργαριτάρι στο Survivor που έκανε τον Μπαμπινιώτη να δακρύσει

Η σεζόν που αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ στα λεκτικά μαργαριτάρια.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 7/1 ο 7ος κύκλος του Survivor με τους νέους παίκτες να συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό και να ξεκινούν πολύ ανταγωνιστικά τόσο μεταξύ των δύο ομάδων όσο και μεταξύ των μελών της ίδιας ομάδας. Αυτό που ξεχώρισε όμως στο τέλος του επεισοδίου ήταν τα ατέλειωτα λεκτικά μαργαριτάρια που ακούστηκαν, κυρίως, στο συμβούλιο του νησιού, όταν και δόθηκε το βήμα στους παίκτες να αναπτύξουν τις απόψεις τους στο τέλος της ημέρας.

Το ρεσιτάλ «μαργαριταριών» ξεκίνησε νωρίς όταν ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε σε όλους τους εορτάζουσες Γιάννηδες και συνεχίστηκε στο συμβούλιο του νησιού όταν η μία λεκτική γκάφα μετά την άλλη έπεφταν με ρυθμούς μυδραλιοβόλου στο άτυχο κοινό.

Ξεχώρισε η ατάκα «είναι πάρα πολλές οι ψήφες» της Κρίστη Καθάργια αλλά την κορυφή στο βάθρο των λαθών την κέρδισε ο Παύλος Παπαδόπουλος, νικητής του Power of Love 2, τότε που είχε συστηθεί ως επιχειρηματίας. Πέντε χρόνια μετά ο Παύλος δηλώνει συγγραφέας δύο βιβλίων και στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε ότι «δε συνάπτει αυτό που γίνεται», θέλοντας προφανώς να πει «δε συνάδει».

Όπως ήταν φυσικό τα social media πήραν φωτιά μετά από το συμβούλιο του νησιού, το οποίο μας προϊδέασε για μεγάλες ατάκες όλη τη σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.