Δύο εβδομάδες διορία να ανέβουν τα νούμερα: Οι 3 σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Survivor

Δύο εβδομάδες διορία να ανέβουν τα νούμερα: Οι 3 σαρωτικές αλλαγές που έρχονται στο Survivor

Tα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα υπολόγιζε ο Acun.

Διόλου ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα δείγματα από τα νούμερα τηλεθέασης για τον νέο κύκλο του Survivor, καθώς πριν καν ακόμα ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους -μετά το μικρό διάλειμμα των γιορτών- τα αντίπαλα στρατόπεδα, το ριάλιτι επιβίωσης σημειώνει ποσοστά λίγο μεγαλύτερα από 20%.

Οι τηλεοπτικές σειρές της prime time δεν έχουν ακόμα επιστρέψει, αλλά παρόλα αυτά το Survivor δεν έχει καταφέρει να «χτυπήσει» τα νούμερα του παρελθόντος, με τον ΣΚΑΪ αλλά και την Acun Medya να προβληματίζονται πολύ σχετικά με τις επιδόσεις του πανάκριβου αυτού project.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του OPEN «Επί Τόπου», στο παιχνίδι δόθηκαν δύο εβδομάδες διορία να ανεβάσει τα νούμερά του, διαφορετικά θα λάβουν χώρα σαρωτικές αλλαγές που έρχονται κόντρα σε ό,τι είχε προμοτάρει το κανάλι για τον νέο αυτό κύκλο προκειμένου να ιντριγκάρει τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις «διορθωτικές κινήσεις» που στόχο έχουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού που φέτος είναι… αισθητά μειωμένο για το συγκεκριμένο project.

Ποιες είναι οι τρεις αλλαγές που θα ισχύσουν στην περίπτωση που το Survivor δεν ανεβάσει τα νούμερά του;

Πρώτον, θα επισπευστεί η είσοδος νέων παικτών στις ομάδες, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομήνικο με την πρώτη φουρνιά παικτών, λόγω προβλήματος υγείας που έχρηζε παρακολούθησης και ειδικής διατροφής. Δεύτερον, υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακατευτούν οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών και να προκύψουν ξανά δύο ομάδες Μπλε και Κόκκινων. Τρίτον, στο τραπέζι έχει πέσει και η επιστροφή της ψηφοφορίας κοινού.

Σημειώνεται πως η φετινή απουσία της ψηφοφορίας του κοινού είχε παρουσιαστεί από τον ΣΚΑΪ σαν τρόπος να παραμένουν στο παιχνίδι οι πραγματικά δυνατοί αγωνιστικά παίκτες, ωστόσο η μη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού φαίνεται πως κόστισε αρκετά στο κομμάτι της τηλεθέασης.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του OPEN:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.