«Υπήρξες ασεβής»: Παίκτης του Chase κάνει λάθος σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και… τα ακούει (Vid)

«Υπήρξες ασεβής»: Παίκτης του Chase κάνει λάθος σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και… τα ακούει (Vid)

Την πάτησε αν και... φανατικός Ολυμπιακός!

Σα βρεγμένη γάτα αποχώρησε από το «The Chase» παίκτης που αν και δήλωσε φανατικός Ολυμπιακός την πάτησε… στην ευκολότερη ερώτηση που θα μπορούσε να του έχει πέσει για την ομάδα του.

«Ποια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα έχει τις περισσότερες νίκες στο Champions League;», ρωτήθηκε από τη Μαρία Μπεκατώρου, με τον ίδιο να καλείται να επιλέξει τη σωστή μεταξί τριών πιθανών απαντήσεων: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

«Χωρίζουμε ένα μπισκότο στα δύο»: Θα απαντούσες σωστά στην απλή ερώτηση του «Εκατομμυριούχου» που έγινε viral;

«Αν και είμαι Ολυμπιακός, απαντώ Παναθηναϊκός», είπε ο ίδιος ντυμένος στα κόκκινα με την παρουσιάστρια να μένει… παγωτό με τα λανθασμένη απάντηση του τιτανοτεράστιου παίκτη.

«Πας και στο γήπεδο; Μην το δουν οι φίλοι σου! Ανεπίτρεπτη αρχή για σένα που είσαι Ολυμπιακός», συνέχισε η Μπεκατώρου, για να πάρει την απάντηση πως όχι μόνο πάει στο γήπεδο αλλά έχει και εισιτήριο διαρκείας τόσο εκείνος όσο και τα παιδιά του. «Για όνομα του Θεού! Γίνεται χειρότερο!», κατέληξε η Μαρία ενώ και η Chaser έριξε τα πυρά της εναντίον του.

Παίκτης-όνειρο έχασε πριν ξεκινήσει: Η πανεύκολη ερώτηση στον «Εκατομμυριούχο» που αποδείχτηκε… καταστροφή (Vid)

«Υπήρξες ασεβής! Υπήρξες ασεβής, αυτό έχω να πω μόνο», σχολίασε περιπεκτικά, με το βίντεο να γίνεται -δικαιολογημένα- viral!

Δείτε το απίθανο απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.