«62 ετών, γυμνάζομαι σαν 20άρα»: Θεά επιχειρηματίας αφήνει με ανοιχτό το στόμα τους επενδυτές στο Dragons Den

«62 ετών, γυμνάζομαι σαν 20άρα»: Θεά επιχειρηματίας αφήνει με ανοιχτό το στόμα τους επενδυτές στο Dragons Den

Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Λένια Κρέτση ήταν η επιχειρηματίας που συνάντησε τους Dragons στη νέα σεζόν της εκπομπής και από νωρίς στο βιογραφικό της βίντεο αποκάλυψε την ηλικία της: «Είμαι 62 χρονών, δουλεύω σαν τριαντάρα, γυμνάζομαι σαν εικοσπεντάρα και οραματίζομαι σαν εικοσάρα». Λίγο αργότερα θα άφηνε άφωνο τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πίνω τα προϊόντα που θα σας παρουσιάσω, αυτό είναι το ελιξίριο της νεότητάς μου», σχολίασε η Λένια Κρέτση, η δημιουργός wiliness Foods η οποία στάθηκε μπροστά από τους dragons και ζήτησε 1000.000 ευρώ από τους επενδυτές Μάλιστα ποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Θέλω να σας πω τι διαδρομή έχω κάνει με αυτά τα προϊόντα. Ζητάω για το 10% – 100.000 ευρώ. Ίσως να φαίνεται μεγάλο το ποσό αλλά τα ζητάνε από το εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ήδη σε επαφές με πολλά ξενοδοχεία. Από το ΄18 το δουλεύω αυτό. Ήμουν σε μεγάλες εταιρίες. Ήμουν χορηγός στο ποδόσφαιρο, με τον Ρεχάγκελ, με τον Καρεμπέ»

H Λένια Κρέτση με το ταμπεραμέντο της έφερε τη χαρά και το φλερτ στο Dragons’ Den. Όμως η εταιρία της Wellness Foods με τα βιολογικά και vegan superfoods για υγιεινά ροφήματα δεν πήρε καμία επένδυση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.