Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα περί φοροδιαφυγής ύψους 270.000€

Σάκης Τανιμανίδης: Η απάντηση στο δημοσίευμα περί φοροδιαφυγής ύψους 270.000€

Όσα μετέφερε το περιβάλλον του παρουσιαστή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάστηκε από την εφημερίδα Espresso ως ο παρουσιαστής-influencer ο οποίος φέρεται ότι δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων στα social media, με το εν λόγω δημοσίευμα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο ίδιος, απέφυγε τις τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο, μη θέλοντας να σχολιάσει το θέμα, ωστόσο σήμερα έφτασε η απάντηση από το περιβάλλον του, το οποίο δηλώνει ότι το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωινό της Τετάρτης, ο παρουσιαστής κλήθηκε να πληρώσει ένα πρόστιμο που αφορά στην εταιρεία παραγωγής του «World Party», με το ποσό να είναι μεταξύ 10 και 30 χιλιάδων ευρώ.

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο», σχολίασε πρόσωπο του περιβάλλοντός του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.