«Άμα τον ξαναγ@μ@σω τον μ@λ@κ@, τον χοντρό... φοράει και παντελόνια το μ@νί!»: Το χυδαίο φραστικό επεισόδιο στο MasterChef που «πάγωσε» τους τηλεθεατές (Vid)

«Άμα τον ξαναγ@μ@σω τον μ@λ@κ@, τον χοντρό… φοράει και παντελόνια το μ@νί!»: Το χυδαίο φραστικό επεισόδιο στο MasterChef που «πάγωσε» τους τηλεθεατές (Vid)

Ανεκδιήγητο φραστικό επεισόδιο στο MasterChef.

Σκηνές απείρου κάλλους παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef, με τις βωμολοχίες των παικτών να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και το μοντάζ να είναι… ανύπαρκτο.

Πρωταγωνιστής στο φραστικό επεισόδιο ήταν ο 34χρονος Γιάννης, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ «γαλλικών» από τον εξώστη, ρίχνοντας τις βολές του σε πολύ συγκεκριμένο συμπαίκτη του.

«Μαχαίρι» στις τηλεοπτικές σειρές: Αυτά είναι τα ριάλιτι που θα δούμε τη νέα σεζόν

Ο 34χρονος είχε γίνει πυρ και μανία με τη Χριστίνα αλλά κυρίως με τον Ηλία, με τους παίκτες της ομάδας του αντί να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, να τον εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο, με τον ίδιο να καταλήγει να επιτίθεται στον συμπαίκτη του με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Πες του να πάει να γ@μ@θεί του βλάκα μωρέ! Δρόμο με τον βλάκα, δρόμο, βλάκα! Έρχεσαι τώρα και να μου δώσεις και το χέρι, ξεφτίλα! Τι έκανε; Θέλει και τίποτα; Θα τα πούμε στο σπίτι! Άμα τον ξαναγ@μ@σω τον μ@λ@κ@, τον χοντρό θα του πω εγώ. Φοράει και παντελόνια το μ@νί! Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον ‘φάει’ ο αρχηγός. Δρόμο ρε, ξεφτίλες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι! Δεν σου εξηγώ και τον λόγο, γιατί ποιος είσαι για να σου το εξηγήσω ρε bro; Δεν θέλω να σου δώσω το χέρι, δεν το σέβεσαι; Έλα προχώρα, δεν θέλω να δώσω το χέρι μου! Δεν γουστάρω, ρε φίλε! Πρέπει να το συζητήσουμε κιόλας; Άντε γιατί δεν πολυμιλάω και με έχετε πάρει για τέτοιο. Προχώρα, έλα πήγαινε! Ρε, άντε τράβα».

Δείτε όσα απαράδεκτα έλαβαν χώρα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.