«Όσο οι Έλληνες συνεχίζουν να κατουράνε στη θάλασσα…»: Το σχόλιο του Χωμενίδη για τους «κρετίνους» που διαστρέβλωσαν το post του

«Όσο οι Έλληνες συνεχίζουν να κατουράνε στη θάλασσα…»: Το σχόλιο του Χωμενίδη για τους «κρετίνους» που διαστρέβλωσαν το post του

«Υπάρχουν χιλιάδες κρετίνοι. Εκατομμύρια».

Στην Έλενα Παπαβασιλείου και την εκπομπή EQ του Action24 μίλησε ο βραβευμένος συγγραφέας Χρ. Χωμενίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία περίοδο της ζωής του στην οποία αντιμετώπιζε διαφορετικά τα social media με αποτέλεσμα να παρεξηγείται ακόμα και το χιούμορ του από «κρετίνους», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Μάλιστα θυμήθηκε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό από εκείνη την περίοδο, ύστερα από ένα χιουμοριστικό ποστ που είχε κάνει στο Twitter:

«Την πρώτη περίοδο των social media είχα πέσει θύμα μιας ανάγκης να λέω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι και πολλές φορές εκφραζόμουνα… Θα σου πω ένα παράδειγμα. Είχα γράψει στο Twitter ότι όσο οι Έλληνες συνεχίζουν να κατουρούν στη θάλασσα από την κρίση δε θα βγούμε. Αυτό το έγραψα για πλάκα.  Έλα όμως που υπάρχουν χιλιάδες κρετίνοι εκεί πέρα που νομίζαν ότι εγώ πραγματικά πίστευα ότι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κρίση είτε εκτινάσσεται η ανεργία ή τέλος πάντων έχει διαλυθεί η κοινωνία σχεδόν είναι ότι ουρούμε κατά τη διάρκεια της κολύμβυσης. Ότι υπάρχουν κρετίνοι υπάρχουν. Είναι χιλιάδες, εκατομμύρια.», είπε ο Χρήστος Χωμενίδης και ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι cringe το να ανεβάζουμε στα social media τη ζωή μας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.