Έκαναν πίσω με τις φωτογραφίες της σορού του Γιώργου Καραϊβάζ

Σε High Definition μέσω της COSMOTE TV το TV100 της Θεσσαλονίκης

Προ των πυλών…

Η TV100 Θεσσαλονίκης σύντομα αναβαθμίζεται σε High Definition μέσω της δορυφορικής και ΟΤΤ πλατφόρμας της COSMOTE TV, ενώ παράλληλα η ανανέωση συμφωνίας μεταξύ της ΔΕΠΘΕ και της COSMOTE TV προβλέπει για πρώτη φορά τη δυνατότητα ετεροχρονισμένης θέασης τηλεοπτικών προγραμμάτων εντός επτά (7) ημερών (Replay TV), από την αρχική τους μετάδοση, καθώς και υπηρεσίες εγγραφής προγραμμάτων σε σκληρό δίσκο (PVR) ή σε αποθηκευτικό μέσο νέφους (cloud storage). Κάτι που δείχνει ότι η ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV προετοιμάζεται για να προσφέρει το επόμενο διάστημα και υπηρεσίες εγγραφής προγραμμάτων “Cloud Recording”.

Όπως αναφέρει το rexsat, από τη μια οι υπηρεσίες εγγραφής προγραμμάτων σε σκληρό δίσκο (PVR), αναφέρονται στις ήδη προϋπάρχουσες δυνατότητες που διαθέτουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV μέσω δορυφόρου! Είτε διαθέτουν δορυφορικό δέκτη με ενσωματωμένο PVR (σκληρό δίσκο), είτε Zapper δορυφορικό δέκτη της COSMOTE TV που επιτρέπει σύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο (έως 2Τ HDD), για Εγγραφές Προγραμμάτων μέσω EPG (αλλά και Timeshift ετεροχρονισμένης θέασης τηλεοπτικών προγραμμάτων).

Παράλληλα αναμένεται η TV100 να ανεβεί σύντομα και στην ΟΤΤ πλατφόρμα της EON TV. Η συμφωνία με τη ΔΕΠΘΕ προβλέπει τη διαδικασία μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100 στη συνδρομητική πλατφόρμα της EON TV για τρία χρόνια…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.