Την ώρα που η μισή Ελλάδα κράζει το Ζάρι: Πρώτη η Μαρίνα Σάττι...

Eurovision 2024: Έκανε το «μπαμ» η Μαρίνα Σάττι – Απίστευτη η θέση που βρίσκεται σήμερα στα στοιχήματα το «Zari»

Κάνει την έκπληξη η Μαρίνα.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι που έστειλε ποτέ η Ελλάδα στη Eurovision έχει διχάσει το ελληνικό κοινό το «Zari» της Μαρίνας Σάττι.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο στο ελληνικό κοινό καθώς οι Ευρωπαίοι μοιάζουν να έχουν λατρέψει το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής, κάτι που αποδεικνύεται από τον ρυθμό που η Ελλάδα ανεβαίνει στα στοιχήματα πριν καν δοθούν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα επί σκηνής.

Πέντε, το εξής ένα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο «πρόβλημα» της Μαρίνας Σάττι για να σαρώσει τα πάντα στην Eurovision (Vids)

Σήμερα, λοιπόν, από την 7η θέση που ήταν μέχρι χθες αργά το απόγευμα, το «Zari» έχει «πετάξει» στην 5η θέση με την ΕΡΤ να μην πιστεύει στα μάτια της και τους eurofans να δίνουν 80% πιθανότητα στη Μαρίνα Σάττι να είναι η νικήτρια της φετινής Eurovision!

Μαρίνα Σάττι, Eurovision: Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη σκηνή τη μέρα του τελικού

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως τα τραγούδια που φιγουράρουν στις 5 πρώτες θέσεις έχουν πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους, με το ελληνικό κομμάτι να έχει τεράστιες πιθανότητες σε μερικές ημέρες να βρεθεί ακόμα και στις 2 πρώτες θέσεις τις οποίες μέχρι σήμερα καταλαμβάνουν σταθερά η Κροατία και η Ιταλία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.