Ξανά στην tv 9 χρόνια μετά: Η παρουσιάστρια των '00s που επιστρέφει με νέα late night εκπομπή

Ξανά στην tv 9 χρόνια μετά: Η παρουσιάστρια των ’00s που επιστρέφει με νέα late night εκπομπή

Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

H επιστροφή της Άννας Δρούζα στα τηλεοπτικά συζητιέται από πέρυσι και φέτος όπως όλα δείχνουν γίνεται πραγματικότητα μετά από 9 τηλεοπτικές σεζόν από τις οποίες απουσίασε από τη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, Breakfast@ Star, η παρουσιάστρια επανέρχεται μετά το Πάσχα σε μία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, η οποία θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη του καναλιού Open.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα ξεκινήσει μέσα στον Μάιο σε μία εκπομπή που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, με το μόνο που να μένει να είναι να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

Θυμίζουμε ότι η Άννα Δρούζα έχει να εμφανιστεί με δική της εκπομπή στην τηλεόραση από το 2015 όταν παρουσίαζε στο παλιό Mega την τύπου ριάλιτι εκπομπή έρευνας Φονικά Μυστικά η οποία είχε μόνο 5 επεισόδια. Μία χρονιά πριν, το 2014, είχε την πιο τραυματική της τηλεοπτική εμπειρία όταν προσπάθησε να επαναφέρει την εκπομπή της Μπορώ στον ΣΚΑΪ, στον οποίο κατάφερε να μείνει μόνο για μία εβδομάδα και να προβληθούν μόλις 4 εκπομπές πριν το Μπορώ κοπεί από τον σταθμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.