Τέλος η εργένικη ζωή: Tα 3 ζώδια που μέχρι τα Χριστούγεννα του '22 θα έχουν βρει τον έρωτά τους

«The Voice»: Η Άννα Βίσση έδωσε επίσημα την απάντησή της για το αν θα είναι στην κριτική επιτροπή

Όχι πια σενάρια, μόνο επίσημες απαντήσεις από την ίδια.

Στον Γρηγόρη Μπάκα και την εκπομπή Πρωινό έκανε δηλώσεις η Άννα Βίσση, η οποία ερωτήθηκε τόσο για τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, όσο και για το αν θα τη δούμε να επιστρέφει σε ρόλο κριτή σε reality talent show, συγκεκριμένα στο The Voice, 7 χρόνια από το πέρασμά της από το Star Academy του Έψιλον.

«Μου αρέσουν και τα δύο τραγούδια. Και η Μαρίνα μου αρέσει και η Silia μου αρέσει και τα κομμάτια τους, οπότε είναι θέμα στιγμής εκεί και το πώς θα ξεχωρίσουν», δήλωσε αρχικά η Άννα Βίσση ενώ λίγο αργότερα ερωτήθηκε για τον Νίκο Καρβέλα απαντώντας:

«Τον Νίκο τον ξέρω χρόνια. Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω και θα συνεχίσω να τον πιστεύω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που σαν να τον γνώρισε ξανά ο κόσμος, που δεν τον ήξερε».

Όσον αφορά την πρόταση που γράφτηκε πως δέχθηκε για το The Voice, η Άννα Βίσση ήταν ξεκάθαρη: «Είχα πρόταση για το The Voice, αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τελείωσαν αυτά για εμένα, έχω άλλες δουλειές τώρα. Ωραία είναι όλα αυτά, να υπάρξει χώρος, έχουν τόσο κόσμο πια, να πάρουν και άλλοι ευκαιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.