Χρήστος Φερεντίνος: Οι 4 υποψήφιοι αντικαταστάτες του στον ALPHA

Χρήστος Φερεντίνος: Οι 4 υποψήφιοι αντικαταστάτες του στον ALPHA

Για το DEAL που επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Παρελθόν αποτελεί εδώ και μήνες για τον ALPHA ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ έχοντας στις πλάτες του δύο νέα projects, το τηλεπαιχνίδι «Ο Μονομάχος» και τη μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους».

Μετά την αποχώρησή του από το κανάλι της Κάντζας, «ακέφαλο» έμεινε ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας: το DEAL. Ο ALPHA, ωστόσο, σκοπεύει να το επαναφέρει στο πρόγραμμά του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τις συζητήσεις σχετικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση -αλλά και τις διαπραγματεύσεις- να έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΟΝTime, για την παρουσίαση του συγκεκριμένου project, στο τραπέζι έχουν πέσει τρία ονόματα, που δεν είναι άλλα από αυτά των Νίκου Μουτσινά, Μελέτη Ηλία και Γιώργου Τσαλίκη, χωρίς όμως να γέρνει επίσημα κάπου η ζυγαριά. Όχι ακόμα τουλάχιστον.

Για τη συγκεκριμένη θέση έχει ακουστεί και το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, όπως ειπώθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Χρήστος Φερεντίνος: Οι 4 υποψήφιοι αντικαταστάτες του στον ALPHA

Το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν ο Ηλίας Βρεττός δεν αναμένεται να διεκδικήσει την παρουσίαση του DEAL μετά τον «ξαφνικό θάνατο» του «Πιο μεγάλου παζαριού» που δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές και μένει οριστικά εκτός προγράμματος…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.