Σπύρο, πιάσαμε πάτο...

Σπύρο, πιάσαμε πάτο…

Το κοινό γυρνά την πλάτη στις μουσικές εκπομπές.

Ο Διαδρομιστής είναι εδώ και αυτήν την Κυριακή.

Ποιο project συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν, γιατί… τρίβουν τα μάτια τους κοιτώντας τα νούμερα τηλεθέασης οι ιθύνοντες ΣΚΑΪ και Mega και γιατί το The Bachelor «μετακομίζει» στη Ρόδο;

Το μιντιακό μενού της ημέρας έχει τεράστιο ενδιαφέρον…

  • Νέα ψυχρολουσία για Mega και ΣΚΑΪ με την τηλεθέαση του Σαββατόβραδου. Όπως φαίνεται, οι μουσικές εκπομπές… δεν τραβούν έχοντας απέναντι στρατιά από ριάλιτι προγράμματα και ελληνικές σειρές, με τα κανάλια να καλούνται να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά τους αν θέλουν να κάνουν νούμερα. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκλεισε με 6,3% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 9,4% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Mega να σημειώνει 6,2% και 5,1% τηλεθέαση αντίστοιχα. Το δυναμικό κοινό, πάντως, τίμησε για ακόμα μία φορά το Masterchef χαρίζοντας του την πρωτιά με 31,4% τηλεθέαση.

Σπύρο, πιάσαμε πάτο...

  • Μία από τις πιο άβολες στιγμές που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση ζήσαμε στο «Σου Κου Family» όταν ξαφνικά ο καλεσμένος τραγουδιστής Βαλάντης αναφέρθηκε υποτιμητικά σε εμφάνιση του πατέρα του παρουσιαστή και πεθερού της παρουσιάστριας, Γιάννη Πάριου. Μεταξύ άλλων ο Βαλάντης δήλωσε: «Ο Πάριος είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής αλλά με τα χρόνια ακούω λαθάκια. Τον Γιάννη Πάριο δεν μπορείτε να τον βάζετε 65 χρονών να τραγουδά στο Μέγαρο. Θεώρησα ότι δεν έγινε καλή δουλειά. Πρέπει αναγκαστικά να ακούω; Θέλω να ακούω τον Πάριο, όπως τον είχα στο μυαλό μου». Τα… αψυχολόγητα λόγια του προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη που φανερά ενοχλημένος πρότεινε να μην ακούγονται τέτοιες απόψεις. Φυσικά, το σούσουρο έχει μετά το τέλος της εμφάνισης του τραγουδιστή, με τον Βαρθακούρη να του ξεκαθαρίζει πως όσα παρακολούθησε το κοινό ήταν τεράστιο φάουλ του.

 

 

  • Πάει για δεύτερη σεζόν το «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ. Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν η Ρένα Μόρφη με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές όχι μόνο από ανθρώπους του χώρου αλλά και από το τηλεοπτικό κοινό που το αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης με παρόμοιες εκπομπές.

Σπύρο, πιάσαμε πάτο...

  • Αλλαγή ημέρας και ώρας προβολής για το «Special Report» του ΑΝΤ1. Αντί για Τρίτη, από απόψε θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 00:45. Απόψε οι Τάσος Τέλλογλου, Αντώνης Φουρλής και Μαρία Σαράφογλου θα έχουν θέματα για τον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον σχολικό εκφοβισμό. Ωστόσο και πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου βάζουν την εκπομπή σε ώρα που ελάχιστοι βλέπουν. Μήπως να έβρισκαν κάποια καθημερινή, κατά τις 23:00;

Σπύρο, πιάσαμε πάτο...

  • Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο θα γυριστούν οι σουηδικές εκδοχές των ριάλιτι προγραμμάτων «The Bachelor» και «The Bachelorette». Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δημοκρατική, στο σουηδικό «The Bachelor», οι 20 κοπέλες δεν θα διεκδικήσουν έναν άντρα όπως είδαμε στην ελληνική εκδοχή του ριάλιτι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά… δύο. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο γοητευτικούς πρωταγωνιστές είναι ελληνικής καταγωγής αλλά ζει μόνιμα στη Σουηδία. Τα δύο ριάλιτι αναμένεται να μεταδοθούν τον Οκτώβριο.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.