Τι δουλειά έχει ο Καραγκούνης με τη Σάκκαρη;

Τι δουλειά έχει ο Καραγκούνης με τη Σάκκαρη;

Στη νέα, επετειακή εκπομπή της Cosmote TV για την ιστορική επιτυχία του 2004

Φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια (ναι, τόσα πέρασαν) από την ιστορική, επική –και ολύμπια, θα λέγαμε- κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας και η Cosmote TV ετοιμάζει μια μίνι σειρά εκπομπών με τίτλο «2004 δευτερόλεπτα», για την πορεία των Ελλήνων μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Η εκπομπή έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 29 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουλίου- ημέρα που οι διεθνείς σήκωσαν το πολύτιμο τρόπαιο στην Λισσαβώνα- στις 20:04 (σ.σ. όχι τυχαίο!) στο Cosmote Sport 1.

Σε κάθε νέο επεισόδιο, διάρκειας 2004 δευτερολέπτων, ένας «θρύλος» της χρυσής Εθνικής, έχοντας μαζί του έναν καλεσμένο από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και του θεάματος, θα μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία από τις ημέρες του Euro 2004,. Αφηγητής είναι ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος.

Στην πρεμιέρα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής με ρεκόρ συμμετοχών στην Εθνική, Γιώργος Καραγκούνης υποδέχεται την Ελληνίδα πρωταθλήτρια τένις, Μαρία Σάκκαρη. Συζητούν για την επιτυχία του 2004, διηγούνται άγνωστες ιστορίες της αθλητικής τους πορείας σε ποδόσφαιρο και τένις αντίστοιχα, ενώ αποκαλύπτουν και τη σχέση που συνδέει τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.