«Με έδειραν, με κούρεψαν, μου έβγαλαν τα νύχια»: Ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής-απάτη η γυναίκα που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαρίας Αλεξάνδρου (Vid)

«Με έδειραν, με κούρεψαν, μου έβγαλαν τα νύχια»: Ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής-απάτη η γυναίκα που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαρίας Αλεξάνδρου (Vid)

Tι αναφέρει το μοντέλο για εκείνη την τραγική ημέρα της απαγωγής της.

Τη δικαστική οδό θα πάρει η καταγγελία που είχε κάνει το 2021 το μοντέλο Μαρία Αλεξάνδρου, εναντίον 5 γυναικών που την απήγαγαν και την κακοποίησαν στη Θεσσαλονίκη, για τα μάτια ενός άνδρα που συνδεόταν συναισθηματικά με μία από τις θύτριες και την είχε αφήσει για τα μάτια του μοντέλου.

Η μία από τις 5 γυναίκες, ιδιοκτήτρια κέντρων αισθητικής σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ήταν φίλη της πρώην του συντρόφου της Μαρίας Αλεξάνδρου και μαζί με τις άλλες γυναίκες αποφάσισαν να τιμωρήσουν το μοντέλο με έναν πολύ άγριο τρόπο.

Όπως είχε εξηγήσει σε δηλώσεις της, αμέσως μετά την κακοποίησή της το 2021, μια από τις γυναίκες την απειλούσε μήνες πριν μέσω μηνυμάτων. Η ίδια είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στα social media, στέλνοντας χυδαία μηνύματα σε φίλους  του μοντέλου, με το όνομα του προφίλ να γράφει Μαρία Αλεξάνδρου.

Σε τωρινές της δηλώσεις το μοντέλο και πρωταγωνίστρια της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών, ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής τη συνάντησε πρόσφατα και της ζήτησε συγγνώμη. Η πρώην κοπέλα όμως του συντρόφου της Μαρίας Αλεξάνδρου και ο ίδιος ο πρώην πια σύντροφός της, από τον οποίο έχει χωρίσει και βρίσκεται σε άλλη σχέση, πιέζουν τη Μαρία να αποσύρει τις μηνύσεις.

Η περιγραφή της Μαρίας Αλεξάνδρου, των όσων συνέβησαν το 2021, παραμένει ανατριχιαστική.

«Ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης τα όσα έζησα την ημέρα εκείνη. Ήταν ξημερώματα της 6ης Μαρτίου όταν με πλησίασαν τέσσερις γυναίκες έξω από το σπίτι ενός φίλου μου στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Τη μια την αναγνώρισα γιατί μου είχε δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα. Με απείλησαν και με μετέφεραν σε ένα απόμερο σημείο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Εκεί άρχισαν άλλες να με βρίζουν άσχημα και να με χτυπούν και άλλες να μου σκίζουν τα ρούχα με μαχαίρια και να με κουρεύουν. Προσπάθησα μάταια να αμυνθώ και το μόνο που παρακαλούσα ήταν να βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ήταν αγριεμένες όλες, το έβλεπα στα μάτια τους. Χειρότερα δεν γινόταν. Διαφορές είχα με τις δυο, αλλά όπως κατάλαβα καμία δεν ήταν στα καλά της. Μου πήραν την τσάντα και τα κινητά μου τηλέφωνα και με εγκατέλειψαν εκεί.

Οι διαφορές που είχαμε ήταν για τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό. Διεκδικούσαν ένα πρόσωπο με λάθος τρόπο, 100% άρρωστο θα έλεγα. Η μια με ενοχλούσε αρκετούς μήνες πριν το περιστατικό στο κινητό, όπου μου έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα. Της είχα πει ό,τι θέμα την απασχολεί να το λύση μόνη της και να μην με μπλέκει σε τέτοια. Τελικά αποφάσισε μαζί με τις φίλες της να μου φερθούν με τον τρόπο αυτό. Από τότε έχω κάποιες φοβίες γιατί όπως κατάλαβα πρέπει να με παρακολουθούσαν. Όλα αυτά τα χρόνια πέρα από τα επαγγελματικά μου, τα οποία και προωθώ, στα προσωπικά μου δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.