Τα καλύτερα προγνωστικά των εταιριών στοιχημάτων για τους αγώνες του φετινού καλοκαιριού

Τα καλύτερα προγνωστικά των εταιριών στοιχημάτων για τους αγώνες του φετινού καλοκαιριού

Όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Η Κύπρος είναι ένα νησί που έχει όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχία διαφόρων αθλημάτων. Εδώ εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι λάτρεις των σπορ, οι οποίοι όχι μόνο απολαμβάνουν θεαματικά παιχνίδια, αλλά κερδίζουν και χρήματα από στοιχήματα. Μία από τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες όπου οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να προβλέψουν διάφορα αθλητικά γεγονότα είναι η Parimatch. Η εταιρεία δέχεται στοιχήματα πριν τον αγώνα και Στοιχήματος Live, προσφέρει ευρείες γραμμές, υψηλές αποδόσεις και εξαιρετικές συνθήκες για κερδοφόρο στοίχημα. Ο πράκτορας στοιχημάτων λειτουργεί νόμιμα στην Κύπρο, επομένως οι παίκτες από αυτήν τη δικαιοδοσία μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς περιορισμούς.

Τα πιο δημοφιλή αθλήματα για στοιχήματα στην Κύπρο

Κάθε χώρα έχει τα δικά της δημοφιλή αθλήματα και ανάλογα με αυτά, αλλάζουν και οι γραμμές των bookmakers για τη δικαιοδοσία. Οι Κύπριοι ενδιαφέρονται για τους ακόλουθους αθλητικούς κλάδους και αγώνες:

  • Ποδόσφαιρο. Όπως σε πολλές άλλες χώρες, το ποδόσφαιρο αγαπιέται και στην Κύπρο. Οι παγκόσμιοι αγώνες παρακολουθούνται στις οθόνες από ενήλικες και παιδιά, οι ζωντανές μεταδόσεις μπορούν να προβληθούν σε καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες. Το νησί έχει τους δικούς του ποδοσφαιρικούς συλλόγους, διεξάγονται ερασιτεχνικοί και επαγγελματικοί αγώνες. Η Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι μέρος της FIFA και της UEFA. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί παίκτες από την Κύπρο θα προτιμήσουν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι.
  • Μπάσκετ. Το δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός του νησιού, που τραβάει την προσοχή οπαδών και παικτών, είναι το Κυπριακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τις περισσότερες φορές νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα από τη Λεμεσό.
  • Τένις. Αυτό το άθλημα αγαπιέται από πολλούς ντόπιους και τουρίστες οι οποίοι παίζουν επαγγελματικά αλλά και ερασιτεχνικά. Το τένις ενδιαφέρει επίσης όσους κερδίζουν χρήματα στα στοιχήματα. Κάθε bookmaker έχει στοιχήματα στο τένις με λεπτομερείς περιγραφές παιχνιδιών και σετ.
  • Αγώνες αυτοκινήτων. Οι πρώτοι αγώνες στο νησί έγιναν το 1970 και έκτοτε διεξάγονται ετησίως και συχνά διεξάγονται αγώνες Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εδώ. Οι διαγωνισμοί διεξάγονται το καλοκαίρι, επομένως προσελκύουν όχι μόνο ντόπιους κατοίκους, αλλά και τουρίστες, που είναι πολλοί εδώ αυτή τη σεζόν.
  • Υδατοσφαίριση. Το νησί βρίσκεται στις όχθες της Μεσογείου, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα θαλάσσια σπορ είναι πολύ δημοφιλή εδώ. Εδώ η υδατοσφαίριση παίζεται τόσο στη θάλασσα όσο και στην πισίνα. Οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν καλά τους κανόνες του παιχνιδιού, επομένως είναι στην ευχάριστη θέση να στοιχηματίσουν σε αυτό το άθλημα.

Αυτή δεν είναι ολόκληρη η λίστα με τους πιο δημοφιλείς αθλητικούς κλάδους στην Κύπρο. Στις σειρές των αξιόπιστων bookmakers μπορείτε να βρείτε πολλά άλλα αθλήματα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε με κερδοφορία αυτό το καλοκαίρι.

Πού είναι το καλύτερο site για να τοποθετήσετε αθλητικά στοιχήματα;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης είναι να επιλέξει ένα καλό διαδικτυακό γραφείο που παρέχει ευνοϊκές συνθήκες και πληρώνει δίκαια τα κέρδη. Ο πιο αξιόπιστος bookmaker με άψογη φήμη είναι η Parimatch. Δέχεται στοιχήματα για περισσότερα από 20 αθλήματα, οι γραμμές είναι μεγάλες και οι πίνακες είναι πολύ διαφορετικοί. Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν πολύ πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η εταιρεία προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις των πιο σημαντικών αγώνων, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτούς που αρέσκονται στο να προβλέπουν ζωντανά. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από δέκα επαληθευμένες επιλογές πληρωμής. Κάθε αρχάριος λαμβάνει ένα μπόνους καλωσορίσματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στοιχηματίσετε και να κερδίσετε περισσότερα με μικρότερο δικό σας αρχικό κεφάλαιο.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.