Οι πρόσφατες αναμετρήσεις της Bundesliga και της La Liga κάνουν τους λάτρεις στο στοίχημα να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους

Οι πρόσφατες αναμετρήσεις της Bundesliga και της La Liga κάνουν τους λάτρεις στο στοίχημα να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους

Tα αποτελέσματα.

Aυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον για τους οπαδούς της γερμανικής Bundesliga και της La Liga. Μας έφερε μερικά εξαιρετικά απρόβλεπτα αποτελέσματα καθώς και μερικά πραγματικά συναρπαστικά παιχνίδια. Όσοι αγαπούν το αθλητικό στοίχημα και δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν όλα τα αποτελέσματα θα τα βρουν σε αυτό το κείμενο.

Γερμανική Bundesliga

Με μόνο επτά αγωνιστικές να απομένουν για τη φετινή σεζόν της γερμανικής Bundesliga, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός γίνεται πολύ έντονος τώρα. Όλες οι ομάδες παλεύουν για μια καλύτερη θέση και αυτό κάνει τους αγώνες ακόμα πιο συναρπαστικούς. Το κορυφαίο τμήμα του βαθμολογικού πίνακα αποδείχθηκε μάλλον προβλέψιμο, καθώς η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε απέναντι στην SC Freiburg, αν και η διαφορά τερμάτων ήταν ελάχιστη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεπέρασε επίσης την FC Union Βερολίνου με 2-1, παρόλο που αυτοί οι σύλλογοι βρίσκονταν εξαιρετικά κοντά ο ένας στον βαθμολογικό πίνακα.

Η RB Λειψία νίκησε τη Χέρτα Βερολίνου με 1-0, γεγονός που δεν εξέπληξε όσους τοποθεστούν τακτικά στοίχημα στη γερμανική Bundesliga. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφερε να νικήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον αγώνα της με 3-1, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ανέβει στην έκτη θέση του πίνακα. Η Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Μάιντς, το οποίο αποδείχθηκε το μοναδικό ισόπαλο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, αν και η Μάιντς αποδίδει πολύ καλύτερα φέτος.

Η Μ’ Γκλάντμπαχ κέρδισε τη Βόλφσμπουργκ με 2-0, αλλά η Βόλφσμπουργκ εξακολουθεί να βρίσκεται λίγους βαθμούς μπροστά της στον βαθμολογικό πίνακα. Η Κολωνία κέρδισε την Άουγκσμπουργκ με σκορ 3-1, επιτρέποντάς της να εξασφαλίσει τη δωδέκατη θέση: Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πίσω της.  Η Στουτγάρδη ξεπέρασε την Μπόχουμ στο μεταξύ τους παιχνίδι με 3-2, αλλά η ομάδα χρειάζεται άλλους τρεις βαθμούς για να φτάσει την Μπόχουμ στον πίνακα. Τέλος, η Χόφενχαϊμ κέρδισε απέναντι στη Σάλκε με σκορ 2-0. Έτσι, η Σάλκε συνεχίζει να είναι η ομάδα με τις χειρότερες επιδόσεις φέτος.

Ισπανική La Liga

Απομένουν δέκα αγωνιστικές για τη φετινή σεζόν της ισπανικής La Liga, αν και τα παιχνίδια είναι αναμφισβήτητα ακόμη πιο έντονα εκεί. Αντίστοιχα, η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δεν αποτέλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη για τους φίλους της διοργάνωσης: Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ μπροστά από όλους τους ανταγωνιστές της. Η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, σόκαρε τους οπαδούς της χάνοντας από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 2-3. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται 13 βαθμούς πίσω, οπότε όσοι τοποθέτησαν στοίχημα στο πρωτάθλημα δεν περίμεναν τη νίκη της. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο κύριος ανταγωνιστής της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να είναι δύο βαθμούς μπροστά από αυτή την ομάδα, ενώ η ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση είναι σχεδόν δέκα βαθμούς πίσω.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν κατάφερε να κερδίσει απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό, αλλά έληξε με σκορ 1-2, οπότε η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει στην τρίτη θέση της διοργάνωσης. Η Οσασούνα κέρδισε την Έλτσε με σκορ 2-0, εξασφαλίζοντας μέχρι στιγμής την όγδοη θέση. Η Εσπανιόλ έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 1-2. Η Αθλέτικ κατάφερε να ανέβει στην έβδομη θέση, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μπέτις. Μιλώντας γι’ αυτήν, η Ρεάλ Μπέτις έχασε απέναντι στην Κάντιθ με σκορ 0-2. Ήταν επίσης μάλλον απροσδόκητο, καθώς η Κάντιθ κατέχει αυτή τη στιγμή τη 14η θέση.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ξεπέρασε την Γκετάφε με δύο γκολ διαφορά, οπότε παραμένει στην τέταρτη θέση. Η Γκετάφε βρίσκεται μόλις στη 15η θέση και τα τελευταία παιχνίδια της δεν ήταν πολύ ελπιδοφόρα. Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Ρεάλ Μαγιόρκα, παρόλο που οι φίλαθλοι ευνοούσαν τη δεύτερη ομάδα με τα προγνωστικά τους. Η Ρεάλ Μαγιόρκα έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην πρώτη επτάδα της λίστας της φετινής σεζόν, αν και οι πιο πρόσφατες επιδόσεις στο στοίχημα δεν ήταν τόσο καλές. Τέλος, η Αλμερία επικράτησε της Βαλένθια στο μεταξύ τους παιχνίδι με 2-1. Οι ομάδες μοιράζονταν τον αριθμό των βαθμών πριν από τη λήξη του γύρου, αλλά τώρα η Αλμερία εξασφάλισε τη 16η θέση, ξεπερνώντας τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ στην πορεία..

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.