Νέες δηλώσειςΑλέξη Κούγια κατά Γιώργου Καπουτζίδη (Vid)

Νέες δηλώσειςΑλέξη Κούγια κατά Γιώργου Καπουτζίδη (Vid)

«Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ασχοληθώ μαζί του;».

Σε νέες δηλώσεις κατά του Γιώργου Καπουτζίδη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, σε σημερινές του δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο γνωστός ποινικολόγος, με αφορμή την ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη -ο οποίος κρατείται στην φυλακή της Τρίπολης από την περασμένη Παρασκευή-, ρωτήθηκε ξανά για τον αγαπημένο ηθοποιό. 

Τα λεγόμενά του, για ακόμα μία φορά, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Τι είπε;

«Ποιος είναι αυτός; Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του; Έχω μία διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση και ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μία ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον κύριο Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβους που υπάρχει σχετική δικογραφία -και αυτό θα το αντιμετωπίσουν στο δικαστήριο- το παρουσίασαν ως ‘τακουνιά’. Αυτή είναι μία δυσφημιστικότατη άποψη την οποία χρόνια διαρρέει ο Λαζόπουλος και η παρέα του. Είναι εντελώς ψέμα, είναι τραυματισμός μου από μπράβους.

Τη φωτογραφία αυτή ανάρτησε ο κύριος Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς, τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να κάνουμε οικογένεια, έχουμε διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας.

Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου στο θέατρο να παίζει, δεν έχω δει κάποια εκπομπή του. Τυχαία ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είδα αυτόν να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο, να αφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλον τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν, άλλαξα κανάλι και αυτό ήταν όλο. Δικαίωμά του είναι και το σέβομαι, όπως και δικαίωμά μου είναι να διατυμπανίζω τις απόψεις μου και να επιλέγω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.