«Σκάσε πια ρε καραγκιόζη!» – Νέος καβγάς και παραλίγο ξύλο στο Survivor (Vid)

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ…

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

  • Παιχνίδι εκατομμυρίων κάνει το Mega με την Ελένη Μενεγάκη, σε μια προσπάθεια να χτίσει από την αρχή μια νέα μεν, vintage δε πρωινή ζώνη. Δεν ξέρουμε αν το deal θα κλείσει τελικά, το μόνο βέβαιο όμως είναι πως αν δεν καταφέρει το Mega την Ελένη, δεν θα την καταφέρει κανείς. Είναι πολλά τα λεφτά…

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ...

  • Γνωστό ενημερωτικό site, κεντροαριστερής (προς αριστερής) γραμμής βάζει λουκέτο. Σύντομα. Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Είναι οικονομικό το θέμα ή είναι κάτι άλλο; Δεν ελέχθη κάτι, θα μάθουμε όταν μάθουν και οι εργαζόμενοι, που ήδη αναζητούν νέα επαγγελματική στέγη σε δύσκολους, χαλεπούς καιρούς. Μήτσος ο Φευγουλέας, αν το πιάσατε το υπονοούμενο…

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ...

  • Θέμα ημερών η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Μητσικώστα με κάτι καινούριο που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε (κυριολεκτικά).

 

  • Το Survivor συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τα νούμερα τηλεθέασης. Όπως σας ενημέρωσε χθες ο Διαδρομιστής οι Κόκκινοι έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους. Βγήκε στον τάκο ένα απ’ τα φαβορί του παιχνιδιού (μέχρι πρότινος τουλάχιστον), ο Γιώργος Κοψιδάς για να… καθαρίσει το τοπίο και να στείλει τον Τριαντάφυλλο σπίτι του. Έλα όμως που ο Ροδίτης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Ο Κοψιδάς έπαιξε με τη φωτιά και τελικά κάηκε. Η μάχη ήταν σκληρή και με συνεχείς ανατροπές όμως οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι εκείνος είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι…

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ...

  • Ολοένα και κερδίζει πόντους στη βραδινή ζώνη το Kontra Channel, το μόνο κανάλι με πλήρως αντιπολιτευτική και αντικυβερνητική γραμμή. Από την άλλη, οι παρουσίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο κανάλι και στις βραδινές εκπομπές είναι συχνότερες κι από του Άδωνη Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ. Και αυτό δεν πολυαρέσει στους τηλεθεατές.

 

  • Το φυσάει και δεν κρυώνει ο ALPHA με το «Battle of the Couples», το οποίο δεν είναι μόνο ότι κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες δημιουργώντας τρύπα στο πρόγραμμα και μεγάλη απώλεια εσόδων από τα διαφημιστικά πακέτα που είχαν ήδη κλείσει, αλλά έχει προκαλέσει εντάσεις μεταξύ ιθυνόντων και παρουσιαστών του καναλιού. Κι αυτό διότι ακόμα και τα μεγαλύτερα ονόματα του ALPHA έχουν αποστασιοποιηθεί πλήρως από την απόφαση του σταθμού να επενδύσει σε ένα τόσο φθηνό -από κάθε άποψη- project και το… στολίζουν εντός και εκτός καναλιού. Αλλά ποτέ on camera…

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ...

  • Το χαρτί του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα παίξει ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα λανσάρει τη δική του υβριδική πλατφόρμα τύπου Netflix και ο δημοφιλής δημιουργός έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό για τη νέα του σειρά. Μάλιστα, θα μεταδοθεί εξ’ ολοκλήρου από τη νέα πλατφόρμα βάζοντας δυνατά τον ΑΝΤ1 στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

 

  • Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 27 Μαρτίου η νέα εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη στην ΕΡΤ. Το «Team Hellas» έρχεται για να συστήσει στο κοινό τα Ολυμπιακά αθλήματα αλλά και την ελληνική αποστολή που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό για τον ηθοποιό και σεναριογράφο. Βέβαια, ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον στίβο. Έχει ακολουθήσει μάλιστα πολλές φορές την Εθνική ομάδα στίβου σε διεθνείς διοργανώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα η εκπομπή να μεταδίδεται και σε καθημερινή βάση.

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ...

  • Mία εναλλακτική δωρεάν επιλογή αποτελεί η διαδικτυακή πλατφόρμα του ERTFLIX για τους τηλεθεατές που δεν θέλουν να συμμετέχουν στη γεμάτη από reality prime time ζώνη των ιδιωτικών καναλιών και δεν έχει ούτε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει συνδρομή στο Netflix. Η πλατφόρμα εμπλουτίστηκε πρόσφατα από παλιές και πολυβραβευμένες σειρές του BBC, όπως το The Office και το Faulty Towers, τα οποία μπορεί να είναι παλαιότερων τηλεοπτικών εποχών αλλά είναι διαχρονικής αξίας και πλέον κλασικά.

Αποχώρηση Survivor: Έγινε το μεγάλο μπαμ...

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.