Ανατροπή στα νέα επεισόδια της «Μουρμούρας»: Χωρίζει το πιο αγαπημένο ζευγάρι!

Μένει εκτός η «Μουρμούρα»…

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια έρχονται καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

  • Ξεκινάμε με μια ιστορία από Άγιο Δομήνικο η οποία είναι…προϊόν μυθοπλασίας γιατί σε καμία περίπτωση δεν γίνονται τέτοια πράγματα στο Survivor. Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν παίκτης πολύ δυνατός στο αγωνιστικό κομμάτι μπαίνει απ’ τους τελευταίους στο παιχνίδι και ενημερώνει τους συμπαίκτες του για όσα συμβαίνουν έξω. Τους λέει ότι ο κόσμος θέλει να πετάξει εκτός παιχνιδιού την πριγκιπική κλίκα γι’ αυτό και εκείνοι θα πρέπει να βρεθούν απέναντί τους. Πράγματι δημιουργείται μια νέα κλίκα η οποία όμως ξεχνάει το πιο βασικό. Ότι ο κόσμος τη γυρίζει την μπιφτέκα πιο εύκολα απ’ τους παίκτες, ειδικά όταν βλέπει ότι το νέο παρεάκι είναι πιο ισχυρό πλέον απ’ την κλίκα των τριών. Ο κόσμος πάει πάντα με τον πιο αδύναμο πράγμα που ο νέος παίκτης δεν υπολόγισε με αποτέλεσμα πλέον να έχει μπει ο ίδιος στο μάτι του κοινού και να κινδυνεύει με αποχώρηση αν βγει προτεινόμενος…

 

  • Πάμε και στα της αποψινής αποχώρησης. Ο πρίκιπας Τζέιμς δεν πάει πουθενά. Ποιος φεύγει απ’ το παιχνίδι; Άννα Μαρία Βέλλη τη λένε και οι youtubers κλαίνε…

Μένει εκτός η «Μουρμούρα»...

  • Πολλοί μπορεί να έχουν εντάσεις για τον χαρακτήρα του Γιάννη Μπέζου, για το ταλέντο του όμως ουδείς μπορεί να μιλήσει. Γι’ αυτό και η φετινή παρουσία του στο σήριαλ του ΑΝΤ1 στενοχωρεί πραγματικά τους θαυμαστές του. Μια φιλότιμη προσπάθεια, με εμφανώς μικρό μπάτζετ που φέρνει ένα αποτέλεσμα πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Κι είναι πολύ κρίμα πραγματικά…

Μένει εκτός η «Μουρμούρα»...

  • Καλοί, χρυσοί οι youtubers, αλλά άλλο views και άλλο τηλεθέαση. Τα κανάλια άργησαν, αλλά κατάλαβαν ότι τα 13χρονα και 15χρονα που φέρνουν τα views στο YouTube δεν βλέπουν τηλεόραση. Μένει να το καταλάβουν αυτό και οι ίδιοι οι youtubers μπας και προτείνουν κάνα κόνσεπτ με τηλεοπτικό ενδιαφέρον…

 

  • Πολιτικομιντιακό παρασκήνιο, δίκην κουίζ και θα επανέλθουμε. Δύο γνωστοί επιχειρηματίες, ασχολούνται με το Κίνημα Αλλαγής ζεστά. Θερμότατα. Διότι, κακά τα ψέματα, η αυτοδυναμία στη μετά-κορωνοϊού εποχή δεν δείχνει πιθανή για τη ΝΔ. Ο ένας στηρίζει υποψήφιο αρχηγό με στόχο η νέα εποχή του κινήματος να πλευρίσει τη Νέα Δημοκρατία για συγκυβέρνηση. Ο άλλος επίσης επιθυμεί συγκυβέρνηση, αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ, και με άλλο αρχηγό – και θα διαλέξει σύντομα ποιον θα στηρίξει.

Μένει εκτός η «Μουρμούρα»...

 

  • Περνούν οι μήνες και στην ΕΕΕΠ απλά γκρινιάζουν ό,τι δεν έχουν άτομα – και χέρια. Από τον Οκτώβριο έπρεπε να είχε τελειώσει η ιστορία με τις στοιχηματικές άδειες, με κάθε εταιρεία να καταβάλει 5 εκατ. ευρώ για επτά χρόνια. Και είναι 20… στην ουρά, και αναμένουν (15 παλιές και 5 νέες), άρα μάνι μάνι 200 ζεστά εκατομμυριάκια στα κρατικά ταμεία. Τελειώνει ο Μάρτης και δεν κινείται φύλλο όμως.

 

  • Αρκετά βιογραφικά στοιχεία θα έχει η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο δημοφιλής δημιουργός επιστρέφει στη μυθοπλασία μετά την «Εθνική Ελλάδος» που μεταδόθηκε στο Mega τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του πριν το μαύρο και την αλλαγή στην ιδιοκτησία. Όπως είναι φυσικό, η επιστροφή του αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον ενώ ο ίδιος θα πολιορκηθεί από κανάλια.

Μένει εκτός η «Μουρμούρα»...

  • Στον αστερισμό της επετείου για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση κινείται και η Cosmote TV. Το κανάλι Cosmote History στο youtube μεταδίδει από τις 23 Μαρτίου ντοκιμαντέρ και εκπομπές για την 25η Μαρτίου. Η διαδικτυακή μετάδοση θα ολοκληρωθεί στις 26 του μήνα και αξίζει να την αναζητήσετε.

Μένει εκτός η «Μουρμούρα»...

  • Δε θα προβληθούν νέα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Θα προβάλλονται επεισόδια σε επανάληψη με την εταιρεία παραγωγής να σταματάει προσωρινά τα γυρίσματα λόγω δύο κρουσμάτων κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα δύο άτομα είναι μέλος του συνεργείου και το δεύτερο ηθοποιός της σειράς, με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα να αναγκάζουν την παραγωγή σε προσωρινό διάλειμμα.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.