Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντησή της για το viral βίvτεο του Γρηγόρη Πετράκου (Vid)

Τα έσπασε το Open…

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια έρχονται καθημερινά στο dailymedia.com.gr.

Ο Διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

  • Η άνοδος του Open είναι πλέον εμφανής. Όχι μόνο έκλεισε την εβδομάδα στο 8% αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο brand όπως το Mega, αλλά πλέον βρίσκεται και σε απόσταση βολής από τον Alpha. Το Ράδιο Αρβύλα έχει δώσει άλλη δυναμική στο κανάλι, το οποίο ανεβάζει διαρκώς στροφές σε όλες τις ζώνες. Είναι ενδεικτικό ότι η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σάρωσε τηλεθέαση και ανταγωνισμό χθες, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 18,4% στο δυναμικό κοινό…

 

  • Κρατήστε ένα όνομα για την τελική τριάδα του Survivor. Παύλος Γαλακτερός. Ο μικρός ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη καθώς σε όλες τις σφυγμομετρήσεις είναι στις πρώτες θέσεις. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει πλέον έναν πολύ δυνατό αντίπαλο…

Τα έσπασε το Open...

  • Κάποιοι που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις βέβαια λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι τον νικητή θα αναδείξει το μαγικό… μοντάζ του Βορίδη. Ο project manager του Survivor είναι ο μάγος της σκηνοθεσίας που φέτος παίρνει άριστα. Γιατί εκτός από την άτιμη κοινωνία και μια μαεστρική σκηνοθεσία κι ένα μοντάζ άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει…

Τα έσπασε το Open...

 

  • Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του e-tetradio.gr το 20/20mag που ξεκίνησε δυναμικά, αλλάζει χαρακτήρα και από πολυμετοχικό που ήταν, αποτελούμενο από 10 μετόχους σε συνεργατική βάση, αποκτά πλέον ιδιοκτήτη. Αποτέλεσμα 6 δημοσιογράφοι του σχήματος να διαφωνήσουν (με την ιδέα, αλλά και γενικότερα) και να αποχωρήσουν. Πρώτος ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και πιο μετά οι Γιάννης Αλμπάνης, Χρύσα Λύκου, Κώστας Κωστάκος (Old Boy), Δημήτρης Κανελλόπουλος και Ναταλί Χατζηαντωνίου.

 

  • Τα πυρά των Eurofans δέχεται για ακόμα μία φορά η ΕΡΤ η οποία βάσει στοιχημάτων θα… φάει και φέτος τη σκόνη του ΡΙΚ και της Κύπρου. Παρά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η κυπριακή συμμετοχή με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo της, οι λάτρεις της Eurovision μοιάζουν βέβαιοι για την επιτυχία του τραγουδιού, το οποίο μέσα σε έναν μήνα παρουσίας στο YouTube έχει ξεπεράσει τις 2,5 εκατομμύρια προβολές. Όσο για την Ελλάδα; Δυστυχώς, το Last Dance της Stefania δεν έχει ενθουσιάσει (ακόμα) το κοινό. Ας ελπίσουμε να κάνει την έκπληξη.

Τα έσπασε το Open...

  • Πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το tinasmess.gr το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού από την Δευτέρα 5 Απριλίου. Αυτό θα φέρει αλλαγή στο πρόγραμμα με το «Still Standing» να μετακινείται μία ώρα νωρίτερα.

 

  • Στη μάχη της πρόκρισης στα προημιτελικά του EHF European Cup μπαίνει η ΑΕΚ το απόγευμα. Το πρώτο ματς με αντίπαλο τη ρωσική Νέβα θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 8 και σε παράλληλη μετάδοση από το κανάλι της Cosmote TV στο youtube.

Τα έσπασε το Open...

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.