Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Κυριακάτικο μιντιακό μενού.

Κυριακή και ο Διαδρομιστής είναι στις επάλξεις.

Τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media;

  • Ζορίζει επικίνδυνα η κατάσταση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή, βλέπετε, δεν έχει πια το μονοπώλιο και το κανάλι έχει αντιληφθεί πως το κοινό αναζητά νέα, πιο σύγχρονη εικόνα για την τηλεοπτική του ψυχαγωγία. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση περί ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2021, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια του σταθμού με τις επιδόσεις του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Δείτε ακόμα: Χάζεψε και ο Λιανός απόψε: Το «απαγορευμένο» πλάνο παίκτριας που τους γονάτισε όλους (Pics)

  • Μπορεί οι σχέσεις Μαρίας Μπεκατώρου και ΑΝΤ1 να μην είναι στα καλύτερά τους και οι ίδια να είχε ξεκινήσει να «μελετά» προτάσεις αντίπαλων στρατοπέδων, τελικά όμως η παρουσιάστρια μένει σταθερά το Μαρούσι. Χωρίς το «Still Standing» της, όμως, για το οποίο η τελική απόφαση πάρθηκε και δεν είναι αυτή που η Μπεκατώρου ευχόταν. Το τηλεπαιχνίδι κόβεται. Οριστικά. Το κανάλι, πάντως, σκοπεύει να την αξιοποιήσει σε άλλο concept, αυτή τη φορά όχι σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας.

Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

  • Εγκρίθηκε η εξαγορά της Green Pixel Productions από τις εταιρείες Alpha Δορυφορική Τηλεόραση και Νέα Τηλεόραση Α.Ε., ιδιοκτήτριες των καναλιών Alpha και Star αντίστοιχα και συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη αμφότερες. Η εταιρεία παραγωγής Green Pixel τροφοδοτούσε με πολλές εκπομπές και τα δύο κανάλια, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα οπότε, προς το συμφέρον άπαντων, έγινε η εν λόγω εξαγορά.

 

  • Μετά το ERTFLIX της ΕΡΤ και την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ και του Open, στα ίδια χνάρια θα βαδίσουν και το Mega αλλά και ο ΑΝΤ1. Του ΑΝΤ1 πιθανότατα θα ονομαστεί ΑΝΤ1+ και του Mega λέγεται ότι θα πλασαριστεί ως Megaflix. Δεν αποκλείεται, μιας και μεταδίδει το Euro 2020 του καλοκαιριού (σ.σ. θα μείνει με αυτό τον τίτλο, αν και μετατέθηκε για το… 2021) ο ΑΝΤ1 να δείξει εκεί αγώνες, αν λάβει άδεια από την UEFA.

Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

  • Συνεχίζει στον ALPHA και την επόμενη σεζόν ο Έκτορας Μποτρίνι. Μπορεί κανείς να μην ξέρει τι θα γίνει με την εστίασε και σε τι επιδημιολογική κατάσταση θα είναι η χώρα από Σεπτέμβρη, αλλά ο σεφ μένει κι επιμένει.

Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

  • Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η περαιτέρω αξιοποίηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής θεωρείται από τα ισχυρά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου και θα τον βλέπουμε ακόμα περισσότερο. Μένει να δούμε σε ποια εκπομπή θα τον παρακολουθούμε. Μην ξεχνάμε ότι το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Εκατομμυριούχου» ενώ θα επιστρέψει στο πρόγραμμα και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που μεταδιδόταν στον ΣΚΑΪ. Άραγε πού θα (πρωτο)πάει ο Γρηγόρης;

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.