TLive: Μεγάλη εταιρεία αποσύρει τη χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας στον ALPHA λόγω Λιγνάδη

Ανατροπή στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο σταθμός επιθυμεί να την κρατήσει στο δυναμικό του.

Το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν οργανώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, που μοιάζουν να έχουν ήδη πάρει σημαντικές αποφάσεις…

Ο Διαδρομιστής σας έχει όλο τα παρασκήνιο.

  • Στον ALPHA παραμένει η Τατιάνα Στεφανίδου, παρά τα χαμηλά -σε σχέση με τον ανταγωνισμό- νούμερα τηλεθέασης του Tlive. Οι δύο πλευρές έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούν να διακόψουν τη μεταξύ τους συνεργασία, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου τόσο η Τατιάνα να αναλάβει ένα project που της ταιριάζει 100% -πιθανότητα σε άλλη ζώνη- όσο και ο ALPHA να εξασφαλίσει μεγαλύτερα διαφημιστικά πακέτα και παράλληλα να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης στη ζώνη της. Αυτό γιατί ορισμένοι βιάστηκαν να «τελειώσουν» τη Στεφανίδου πριν καν προλάβει να συμπληρώσει έναν μήνα παρουσίας στην τηλεόραση του σταθμού της Κάντζας.

 

  • Μένοντας στο στρατόπεδο του ALPHA, με νέα δεδομένα θα «στηθεί» η νέα σεζόν του Happy Day. H εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει μεν πάρει ήδη το πράσινο φως για έναν ακόμα κύκλο, όχι όμως χωρίς γκρίνια καθώς τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ανησυχητική πτώση στα νούμερα τηλεθέασης. Όπως μαθαίνει ο Διαδρομιστής, ορισμένοι αναμένεται να απομακρυνθούν από την εκπομπή και να αντικατασταθούν από άλλα, πιο φρέσκα πρόσωπα.

Ανατροπή στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου

  • Η νέα πυραμίδα στελεχών του ΑΝΤ1 με στόχο την υβριδική του ΑΝΤ1+ έχει ενδιαφέρον. Επικεφαλής ο Τζον Κοτσαύτης, υπεύθυνος προγράμματος ο Γιάννης Δούνος, στην παραγωγή ελληνικού περιεχομένου ο (άρτι παραιτηθέντας από τον ΣΚΑΪ) Λοΐζος Ξενόπουλος, σύμβουλος ο CEO του ομίλου Γιώργος Λεβέντης και επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών ο Κωνσταντίνος Κολόμβος. Πέντε, αλλά θα καταφέρουν να συνεννοηθούν; Μεγάλο στοίχημα.

Ανατροπή στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου

  • Μιντιακός… εμφύλιος εις τα ενδότερα της Νέας Δημοκρατίας. Ανυπόγραφη στήλη στα «Παραπολιτικά» ανέφερε ότι η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη και της ομάδας του Liberal δημιουργήθηκε στο… γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με απόφαση του πρωθυπουργού και της διαφημιστικής V+O του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Ο Μαυρίδης απάντησε, μέσω του Liberal.gr (μιας και ο «Φιλελεύθερος» έχει αναστείλει την κυκλοφορία του) πως «ουδέν μεγαλύτερο ψέμα, βγήκε με δικά μου χρήματα». Συνεχίζεται; Μάλλον…

 

  • Την πιο σκληρή μορφή ριάλιτι στην ιστορία του Survivor διανύουμε τους τελευταίους μήνες αυτής της σεζόν, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν παίκτες να φτάνουν στα όριά τους. Καβγάδες και τραυματισμούς είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια στο ριάλτι επιβίωσης αλλά για πρώτη φορά είδαμε παίκτη να αυτοτραυματίζεται, σπάζοντας σχεδόν το δάχτυλο του ποδιού για πράγματα που η παραγωγή θα μπορούσε να είχε προλάβει με μια τοποθέτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού. Φαίνεται πως υπάρχει απόφαση να μην υπάρχει «διαιτητής» σε ό,τι και να ακουστεί ακόμα και τώρα που παρουσιάζονται δείγματα νεύρων που μπορεί να οδηγήσουν παίκτες στο να πληγώσουν τον εαυτό τους και μάλιστα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ανατροπή στον ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου

  • Έχει και τα ωραία της η απουσία κόσμου από τα γήπεδα. Πέρα από τις… υβριστικές πολλές φορές παρεμβάσεις στον τηλεοπτικό ήχο υπάρχουν και όμορφα σκηνικά. Ένα από αυτά εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο βόλεϊ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Σε μια φάση, ο προπονητής του τριφυλλιού ζήτησε εξέταση ενός πόντου μέσω βίντεο με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο κεντρικός της ομάδας του Πειραιά παραπονέθηκε για τη μεγάλη καθυστέρηση για με εισπράξει την απάντηση του προπονητή των πρασίνων. «Αν θέλεις ζητά αλλαγή και φύγε», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Έτσι ο κόσμος παίρνει μια μικρή εικόνα για την ένταση ενός αγώνα και το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.