Μένει εκτός ALPHA...

Αλλάζουν όλα στον ALPHA

Νέος προγραμματισμός, πολλές ανακατατάξεις και...grande αποχωρήσεις.

Με φόντο τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022 ο σημερινός Διαδρομιστής.

Όπως μαθαίνω, οι ιθύνοντες των ιδιωτικών καναλιών πασχίζουν να βρουν τη χρυσή τομή προκειμένου να συνδυάσουν την ποιότητα με τα νούμερα τηλεθέασης, με το γεγονός αυτό να οδηγεί -αναγκαστικά- σε μεγάλες αλλαγές.

Grande αποχωρήσεις θα «σκάσουν» στο τέλος της σεζόν… Κρατήστε το αυτό.

  • Αλλάζουν όλα στον ALPHA από τη νέα σεζόν. Όπως μαθαίνει ο Διαδρομιστής, η αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη δεν θα είναι η μοναδική που θα συζητηθεί, με το κανάλι να προχωρά σε ανακατατάξεις και σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό των εκπομπών του. Η τράπουλα ξαναμοιράζεται, καθημερινές εκπομπές θα «μετακομίσουν» στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ενώ είναι πιθανό να περιοριστεί ο ρόλος ακόμα των προσώπων που μέχρι σήμερα θεωρούνταν «δυνατά» χαρτιά του σταθμού. Αιτία, τόσο ο μεγάλος ανταγωνισμός λόγω ριάλιτι όσο και τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης εκπομπών που μέχρι πέρυσι είχαν σχεδόν… το μονοπώλιο στην προτίμηση του κοινού. Βλέπε «Happy Day»…

 

  • Στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1, τώρα, έχει ήδη αποφασιστεί ο Γιώργος Λιάγκας να μην βρίσκεται στο «Πρωινό» τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το θέμα είναι αν τελικά θα υπάρχει «Πρωινό», καθώς οι ιθύνοντες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το προϊόν, που παρά την τονωτική ένεση Λιάγκα δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί στα ίσα τους αντιπάλους. Και να σημειωθεί πως η εν λόγω εκπομπή κοστίζει στον σταθμό πολύ περισσότερο από ό,τι κοστίζει στο OPEN το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου που είναι σταθερά πρώτο. Σε ό,τι αφορά στην ίδια τη Φαίη, δεν έχει να ανησυχεί πως θα μείνει εκτός καθώς το συμβόλαιό της την κρατά στο κανάλι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αλλάζουν όλα στον ALPHA

  • ΣΚΑΪ αναζητά… σόου ταλέντων. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ το μουσικό ριάλιτι «House of Fame», το οποίο προσπάθησε, τουλάχιστον σε επίπεδο ονομάτων κριτικής επιτροπής, να αναστήσει το μεγαλείο του Fame Story. Δυστυχώς για την παραγωγή του, όμως, δεν τα κατάφερε και φαίνεται να φταίει το επίπεδο των παικτών-τραγουδιστών που συμμετέχουν, οι οποίοι δε θυμίζουν σε τίποτα τα ταλέντα που περνούν από το έτερο talent show του ΣΚΑΪ, το «The Voice». Έτσι το κανάλι μοιάζει να ξεμένει από talent shows καθώς και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πήρε μεταγραφή για το φθινόπωρο στον ANT1.

Αλλάζουν όλα στον ALPHA

  • Ποιο είναι το… δέκα το καλό της ελληνικής τηλεόρασης; Μα η Νίκη Λυμπεράκη, που ηγείται της δυναμικής πορείας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open. Καθημερινά. Προχθές, Δευτέρα, 19 Απριλίου, ανέβηκε στο 10% προσελκύοντας 345.000 τηλεθεατές, ενώ είχε lead in μόλις 4,9%. Στο εν λόγω δελτίο προτάχθηκε το τεράστιο επιστημονικό επίτευγμα πλοήγησης ελικοπτέρου στον Άρη από τις εγκαταστάσεις της NASA αλλά και η δημοσκόπηση της Alco με ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα.

Αλλάζουν όλα στον ALPHA

  • Όσο καιρό παιζόταν το «Game of Thrones» ακούγαμε σχεδόν κάθε χρόνο πως κάθε σεζόν κόστιζε πάνω – κάτω 100 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, η Amazon έρχεται δυναμικά να σπάσει τα ρεκόρ με την πολυαναμενόμενη σειρά «Lord of the Rings». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώτη σεζόν της σειράς κόστισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 465 εκατομμύρια ευρώ ενώ ολόκληρη η παραγωγή αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο! Η Amazon αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα έναντι 250 εκατομμυρίων ευρώ το 2017 για μια παραγωγή που πρόκειται να εξελιχθεί μέσα σε 5 σεζόν.

Αλλάζουν όλα στον ALPHA

  • Διαδικτυακά θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι σινεφίλ την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς». Το έργο, που έκανε πανελλαδική τηλεοπτική πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή στην ΕΡΤ 2 είναι διαθέσιμη προς προβολή από την διαδικτυακή πλατφόρμα ΕRTflix. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 18 Μαΐου. Αν είστε φαν του είδους σπεύσατε!
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.