Πασχίζουν τα κανάλια για μια συνέντευξη Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη...

Άστραψε και βρόντηξε η Σία Κοσιώνη…

Διαδικτυακό ξέσπασμα για τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Ο Παρασκευιάτικος Διαδρομιστή μόλις έφτασε.

Και ξεκινά με Σία Κοσιώνη που άστραψε και βρόντηξε…

  • Ποιος… διάβασε τη Σία Κοσιώνη και δεν τη φοβήθηκε. Σε μια από τις σπάνιες, που αφορούν θέματα της επικαιρότητας και όχι του ΣΚΑΪ, αναρτήσεις της, η δημοσιογράφος έβαλλε κατά παντός υπευθύνου για το μη άνοιγμα των παιδικών σταθμών. «Παντός υπευθύνου», άρα και της κυβέρνησης, και μιλάμε για τη σύζυγο του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιό του πρωθυπουργού…  «Προσπαθώ στα αλήθεια να καταλάβω την απόφαση να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία τη Δευτέρα, με την αιτιολόγηση ότι τα μικρά παιδιά δεν φορούν μάσκες και ότι δεν μπορούν να κάνουν σελφ τεστ» υποστήριξε, αναφέροντας (σωστά) επιχειρήματα, και αναρωτιέται. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι εντάξει να πάρεις το παιδάκι σου σε ταβέρνες, καφετέριες, παιδικές χαρές, παραλίες, ακόμη και διακοπές σε λίγες μέρες και δεν είναι εντάξει να βρίσκεται στο προστατευμένο περιβάλλον του σχολείου του που πλέον θα μπορούσε λόγω καιρού να λειτουργεί και έξω».

Άστραψε και βρόντηξε η Σία Κοσιώνη…

  • Τουλάχιστον δύο κανάλια έχουν το τελευταίο τρίμηνο κάνει κρούση στον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς στην τηλεοπτική πιάτσα ήταν εδώ και αρκετό καιρό γνωστό πως οι σχέσεις του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ δεν ήταν πλέον καλές. Ο ίδιος μελετούσε τις εναλλακτικές, δεν είχε ωστόσο δώσει καμία απάντηση πριν διαπραγματευτεί -πολύ σκληρά απ’ ό,τι μαθαίνει ο Διαδρομιστής- με τον ΣΚΑΪ. Τελικά το γλυκό με το κανάλι του Φαλήρου δεν έδεσε και ο Σπύρος… πάει γι’ άλλα.

Άστραψε και βρόντηξε η Σία Κοσιώνη…

  • Συνεχίζονται για μία ακόμη χρονιά οι «Oικογενειακές Iστορίες» στον ALPHA. Οι αυτοτελείς ιστορίες θα βρίσκονται στο πρόγραμμα του καναλιού για 11η σεζόν με κάποιες διακοπές και διαλείμματα. Πλέον αποτελεί μία σταθερή αξία στο πρόγραμμα του σταθμού αφού σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης κάθε απόγευμα. Το γεγονός δε ότι κατάφερε να επιδοτηθεί από το ΕΚΟΜΕ συνέβαλε στο να ανάψουν οι ιθύνοντες του καναλιού το «πράσινο» φως για νέα επεισόδια.

Άστραψε και βρόντηξε η Σία Κοσιώνη…

  • Η «μάχη» για το ιταλικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι κρίθηκε και, δη, υπέρ της… υπάρχουσας. Η Nova επικράτησε στη σχετική διαγωνιστική διαδικασία της Cosmote TV, ανανεώνοντας για ακόμη δυο αγωνιστικές σεζόν, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ιταλικού πρωταθλήματος (παίρνοντας, με το νέο πακέτο, και το Κύπελλο). Εφόσον επιβεβαιωθεί, πρόκειται για πολύ σημαντικό πλήγμα προς την Cosmote TV, η οποία έχει χάσει και την Ισπανία και τη Γερμανία και, με δεδομένο ότι η Γαλλία θα ανανεωθεί επίσης από τη Nova, απομένει για τα Σαββατοκύριακα από τη νέα σεζόν μόνο με την Premier League…

 

  • Από το ΕΡΤ Sports 2 θα μεταδοθεί το ματς της Εθνικής βόλεϊ γυναικών με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει όλους τους αγώνες του τουρνουά της Λάρισας. Η «γαλανόλευκη» διεκδικεί την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για δεύτερη σερί φορά αφού ήταν παρούσα και το 2019 σε Άγκυρα και Βουδαπέστη. Οι αντίστοιχοι αγώνες της Εθνικής ανδρών θα μεταδοθούν από το Eurovolleytv που είναι συνδρομητικό.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.